Neler Yeni

Elder Scrolls V: Skyrim Game Pass'im var Steam'den almalı mıyım?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Ya oyunu alıp almamak konusunda kararsız kaldım. Ya oyunu beğenmezsem diye endişe duyuyorum.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Ya oyunu alıp almamak konusunda kararsız kaldım. Ya oyunu beğenmezsem diye endişe duyuyorum.
@Maryo Hocaaam yardıım ediin. Nays hediye para yüklenmedi daha. Ayrıca arkadaşımdan parayı almak ve onu ATM'ye yüklemek falan bu havada öff.
Oyunu almaya değer mi?

Şimdi Nays kartta 38 TL hediye geldi. Yani bi' bakıma 87-38 TL gibi bir şey. Bir arkadaşın bana borcu var. Ondan alacağım biraz para var. Normalde direkt alırım ama oyunu ya sevmezsem diye düşünüyorum. Ama Skyrim benim için bütün özellikleri taşıyor:
  • Fantastik tür
  • Geniş lore
  • Özgürlük
Ama işte ya sevmezsem korkusu var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Maryo
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Maryo @Bossurtucu2 bi'de Elder Scrolls VI gelecek. Acaba V hala alınır mı? Yani VI'ı beklemek saçma mı olur?
internet kafede oynamıştım
hayatımda ilk defa gördüm lan bu ne ** diye girdim oyuna
yarım saat kalmıştı zaten o yüzden çok ta sıkıntı diildi
neyse girdirm oyuna
karakter seç diyordu
en otistik karakteri seçtim böyle insan değildi kurt gibi bişey hatırlıyorum garip bişeydi
sonra oyuna girdim
kılıç verdi yay verdi alev büyüsü verdi ***** git savaş dedi
bilmiom yarım saat iskelet kestim saçma gelmişti ama alev büyüsü eğlendirmişti de
o günden beri bida girmeidm
şimdi yeniden indiriyom
hadi hayırlısı

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
@Maryo Hocaaam yardıım ediin. Nays hediye para yüklenmedi daha. Ayrıca arkadaşımdan parayı almak ve onu ATM'ye yüklemek falan bu havada öff.
Oyunu almaya değer mi?
Hocam yanlış anlamayın da türkiyeyi kurtarmıyoruz ben diyeceğimi dedim ama senin pek gönlün yok belli o yüzden alma.
Eğer bu kadar konuşmaya halen karasızsanız ya almayın ya da alıp oynayın artık diyeceklerim bu kadar malesef

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Hocam yanlış anlamayın da türkiyeyi kurtarmıyoruz ben diyeceğimi dedim ama senin pek gönlün yok belli o yüzden alma.
Eğer bu kadar konuşmaya halen karasızsanız ya almayın ya da alıp oynayın artık diyeceklerim bu kadar malesef
Aslında gönlüm var. Teorideki fantastik evren, geniş lore ve kendi hikayeni yazma işi beni oyuna yakınlaştırıyor. Ama bilemedim işte. Ailemden dolayı çekiniyorum. Hani o kadar borç yaptıktan sonra bir de oyuna para verme fikri biraz sıkıntılı geliyor.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Aslında gönlüm var. Teorideki fantastik evren, geniş lore ve kendi hikayeni yazma işi beni oyuna yakınlaştırıyor. Ama bilemedim işte. Ailemden dolayı çekiniyorum. Hani o kadar borç yaptıktan sonra bir de oyuna para verme fikri biraz sıkıntılı geliyor.
Yani kusura bakma artık 3-4 defa aynı muhabbeti çeviriyoruz bir sonu gelmiyor gene aynı yere geliyorsun kararsızlık zordur ama malesef artık sen karar vereceksin ben diyeceklerimi dedim fikrin değişmedi artık benim çok bir etkim olmaz .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,038,476
Üyeler
164,679
Son üye
oyuncuman
Top Bottom