Eldorado.gg kullanan birisi bakabilir mi lütfen

Bonnie

80+
Reaksiyon skoru
16
Valorant hesabı satmak için hesap doğrulamam gerekiyormuş resim falan istediler işte
Kimlik , kimlikli selfie vs... hepsini doğru yapıyorum ama askıya alınıyor hesaplarım birkaç kez denedim hep askıya alındı ne yapabilirim

Ekler

• Adsız.png
    Adsız.png
    129.5 KB · Hit: 415
Valorant hesabı satmak için hesap doğrulamam gerekiyormuş resim falan istediler işte
Kimlik , kimlikli selfie vs... hepsini doğru yapıyorum ama askıya alınıyor hesaplarım birkaç kez denedim hep askıya alındı ne yapabilirim
selfie yi bura at bakim belki ondan bir sıkıntı çıkmıştır

hocam çerez para güzeldir tatlıdır lakin bir çocuk oyunu için kimlik foto selfie yani gerek var mı?

hocam çerez para güzeldir tatlıdır lakin bir çocuk oyunu için kimlik foto selfie yani gerek var mı?
Güvenilir bir site olduğunu düşündüğüm için sorun olmıyıcağını düşündüm. Ama evet haklısınız yok her şey olabilir

Site adminleri türklerden hoşlanmıyor. OTO ban atıyor bir yolu yok.

Geri