Pcde bişi açıyorum 1 dkda açılıyor uçak gibiydi yeni düzdüm 2 ay oldu masaüstünde falan birden donuyor hiçbişey yapamıyorum açılırken 2 3 saniye yavaşlama varBiraz daha açıklar mısın? Ne donuyor? Nasıl donuyor? Ne zaman donuyor?
Sistem özelliklerin nedir?Pcde bişi açıyorum 1 dkda açılıyor uçak gibiydi yeni düzdüm 2 ay oldu masaüstünde falan birden donuyor hiçbişey yapamıyorum açılırken 2 3 saniye yavaşlama var
R5 2400g 3.9 işlemciSistem özelliklerin nedir?
psuyu değiştirR5 2400g 3.9 işlemci
Vega 11 2gb apu ekran kartı
Asus a320 ex gaming anakart
Adata xpg 128 GB M2 ssd
750 GB wd 7200rpm hdd
Rampage REDSKY RGB kasa
Rampage 80 plus bronze 700w psu
8gb corsair vengeance lpx ram
2 aydır bişey yoktu garantisi var ilgilenirler şuan bütçe yok hepsini buna bastımpsuyu değiştir
Garanti dışı kalmaz demi zaten akım koruyucu priz almaya çalışcam2 aydır bişey yoktu garantisi var ilgilenirler şuan bütçe yok hepsini buna bastım
bende 3yıldır kullandım bazen elektrik kesintisi oluyordu donma falan yaşamadım harddisk ve ssd sıfır mı2 aydır bişey yoktu garantisi var ilgilenirler şuan bütçe yok hepsini buna bastım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Garanti dışı kalmaz demi zaten akım koruyucu priz almaya çalışcam
hard disk de olabilir sorun test yapınHdd eski 3 4 yılı geçti ssd sıfır Windows ssdde
Yok yüzde 2 falan oluyor ikiside boştahard disk de olabilir sorun test yapın
kullanımı kaç oluyor yüz de yüz oluyor mu
şuan bu pcden yazıyorum psu tuşunu kapatım açtım sıfır kasma oldu geri anlaamdım haftasonu 8gb ram daha sipariş ettim geçen gün gelicekhard disk de olabilir sorun test yapın
kullanımı kaç oluyor yüz de yüz oluyor mu