- Konu Sahibi Konu Sahibi
hiç zam olmadı denen aylarda bile %1 %2 birim fiyatta değişikler oluyor faturada fark ettim bendeTemmuz ayının birim fiyatı ile Ağustos ayının birim fiyatı farklı.
Bize yaklaşık %10 ila %15 daha fazla geldi, Ağustos ayında.
Mesaj otomatik birleştirildi:
yani faturalarımız arasına baya bir fark var bizde bi elektrik saatimizi değiştireceğiz gibiKardeş ben izmirde yaşıyom. 1 ayın 15 günü 7/24 klima açıktı bigisayar zaten sabah 9 gece 1-2 mesaide full
Bize normalde 170 civarı gelirdi bu seferkinde 280tl geldi ama klimanın etkisi olabilir. alttan alttan zam yapıyorar bir de faturalara belli ettirmiyorlar.
valla dostum adanada yaşıyorum klimasız oturabilen kişilere mevsim sonunda plaket dağıtılmasından yanayımKlima kullaniyosaniz normal. Biz evde az gelsin diye vantilator acmiyoz. Yani
Sanada geçmiş olsun saol. Bir günde 41kw enerjiyi nereye harcadığımızı merak ediyorum klimayı hiç kullanmadığımızdan bu ay ortalama o ne kadar yakıyor diye falan hesaplayacağız. Dediğin makinelerde her evde olan kadar çalışıyor bizde de . Klimanın ne kadar yaktığına falan bakacağız bu ayki faturaya göre buraya tekrar gelirim teşekkürler.Öncelikle geçmiş olsun. Biz bu ay gecikmeli olarak 4 ay parası 650 TL ödedik. Faturayı ödemediğimizden değil. Garip bir şekilde ödediğimizi düşünürken kapanmasıyla anladık. Ödediğimiz kuruma ait dökümleri bulamadığımızdan ispatta edemedik.
Konumuza gelecek olursak. Evdeki ütü- süpüre çamaşır makinası gibi ev eşyalarına watt değerleri çok yüksek olduğu için dikkat etmek gerekiyor. Ayrıca ampüllerin tasarruf tipi led lambalar olması da önemli bir husus.
Son düzenleme: