Neler Yeni

Elektrik giderse sistemin garantisi var mı

walter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Harun Önder
Merhaba bulunduğum yerde garip bir şekilde fırtına çıktı az once durdu ama yine de elektrik kesilmesinden korkuyorum sorum şu elektrik giderse ve sisteme zarar gelirse itopyadan garantili oluyor muyum bir arkadaş elektrik giderse sorun yok gittiği an fişi çek elektrik tam geldiği zaman tak dedi doğru mu

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Garanti sürecinde ürüne herhangi sizin kasten yapmadığınız bir şekilde bir arıza olur ise garantiye direk bozuldu bu diye götürün hallederler zaten. Kimse yanmışmı elektriktenmi falan anlamaz sağlammı değil mi diye bakar.

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,617
İsim
oğuzhan ege
elektirik gittiğinde sistemler kolay kolay bozulmaz rahat ol tokide otururken günde 10 defa giderdi genede bişi olmazdı.

walter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Harun Önder
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
elektirik gittiğinde sistemler kolay kolay bozulmaz rahat ol tokide otururken günde 10 defa giderdi genede bişi olmazdı.
Valla bende Van'da tokilerde oturuyorum normalde çok ta elektrikler gitmez ama psuma güvenemiyorum sonuçta 2 yıldır paramı biriktiriyordum anca aldım sistemi o yüzden biraz endişeliyim

LEFT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
400
İsim
LEFT
Valla bende Van'da tokilerde oturuyorum normalde çok ta elektrikler gitmez ama psuma güvenemiyorum sonuçta 2 yıldır paramı biriktiriyordum anca aldım sistemi o yüzden biraz endişeliyim
PSU'ya güvenemiyorsan riske bile atma.

walter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Harun Önder
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

JSezar

80+ Silver
bir şey olmaz.

Goatseb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
Multi kasa Vettel
Xigmatek psu ile çok yaşadım (6 sene) bir sıkıntı olmadı şükür, inşallah olmamaya devam eder :)

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,617
İsim
oğuzhan ege
benim psu everest düşün yani ona rağmen sorun olmadı ama bu olmucağı anlamına gelmiyor ama ben sorun yaşamadım.

Top Bottom