Neler Yeni

Elektrik gidip geldi

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Dağhan Mete Aköz
İlgilendiği Kategoriler
Masaüstü Bilgisayar hakkında her şey
benim kaç defa pc başındayken elektrik gitti geldi bende de akım korumalı priz var hiç bişey olmadı
Hocam ben paranoyağım şimdi bu gece yine gitti. Siz de sadece akım korumalı priz varsa ben şükrediyim o zaman. Artık imkanım olursa jeneratör alacağım eve.

İgito

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Yiğit
Hocam ben paranoyağım şimdi bu gece yine gitti. Siz de sadece akım korumalı priz varsa ben şükrediyim o zaman. Artık imkanım olursa jeneratör alacağım eve.
hocam jeneratör alcak kadar endişe etmenize gerek yok bu kadar :D ama oturduğunuz bölgede çok fazla elektrik kesintisi oluyorsa ups alıp bilgisayarınızı daha garantiye almış olursunuz hemde pat diye pc de kapanmaz 15 20dk daha çalışır
Mesaj otomatik birleştirildi:

dediğim gibi benim pc başındayken nerden baksan 10 kez elektrik gitmiştir ama halen sapasağlam sistem

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Dağhan Mete Aköz
İlgilendiği Kategoriler
hocam jeneratör alcak kadar endişe etmenize gerek yok bu kadar :D ama oturduğunuz bölgede çok fazla elektrik kesintisi oluyorsa ups alıp bilgisayarınızı daha garantiye almış olursunuz hemde pat diye pc de kapanmaz 15 20dk daha çalışır

dediğim gibi benim pc başındayken nerden baksan 10 kez elektrik gitmiştir ama halen sapasağlam sistem
hocam dün gece yağmur yağıyordu ondan düşünüyorum bizde her zaman olmuyor nadiren diyebilir,m. geceFall guys oynarken ışık gidip geldi ve oyunun ortasında aklımda şu ayet geçti ciddiyim.
hocam buarada yalnız yazıyor olabilirim kucağımda kedim uyuyor o.O2
1731662322085.png

Hamza K.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Hamza Kağan ERATA
Valla UPS alarak kurtuldum ben o sorundan. Elektrik gitse bile 15-20 dakika PC çalışıyor, oyunumu save edip kapatıyorum PC yi problem olmuyor. Elektrik kesintisi PC donanımına zarar vermese bile windowsa veriyor, PC aniden kapandığı için windowsum çöktüğü olmuştu.
UPS olarak ne önerirsiniz hocam

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Dağhan Mete Aköz
İlgilendiği Kategoriler
Hocam öyle diyorsunuz ama şuan buralarda yağmur yağıyor dün gece yine elektrik kesintisi yaşamış olabilirim. Yaşadığım şoktan dolayı hatırlayamıyorum pek. Bence bir şey olmaz MSI PSU var akım korumalı prizim var. Yine de kendimi kontrol edemiyorum.

Thadox

80+ Bronze
Valla UPS alarak kurtuldum ben o sorundan. Elektrik gitse bile 15-20 dakika PC çalışıyor, oyunumu save edip kapatıyorum PC yi problem olmuyor. Elektrik kesintisi PC donanımına zarar vermese bile windowsa veriyor, PC aniden kapandığı için windowsum çöktüğü olmuştu.
Yüksek voltajdan dolayı sistem bozuldu bayağı param çıktı o yüzden kaç dk gider diye hiç denemeye çalışmadım. Sanırım siz denemişsiniz süreyi. Sizce imzada ki sistem 1000VA UPS ile kaç dakika gider (boşta ve ortalama bi oyunda)?

UPS olarak ne önerirsiniz hocam
Sistemin nedir? İmzada ki sisteme yine imzada ki UPS yeterli.

Talat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
290
İsim
Talat

Hamza K.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Hamza Kağan ERATA
Yüksek voltajdan dolayı sistem bozuldu bayağı param çıktı o yüzden kaç dk gider diye hiç denemeye çalışmadım. Sanırım siz denemişsiniz süreyi. Sizce imzada ki sistem 1000VA UPS ile kaç dakika gider (boşta ve ortalama bi oyunda)?

7600-4080s

7800x3d de olabilir şuan belirsiz açıkçası eğer ikinci el alırsam yoksa 7600

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Dağhan Mete Aköz
İlgilendiği Kategoriler

Talat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
290
İsim
Talat

The Semih

80+ Gold

Elektrik gittiğinde oyundaysan direkt oyunu kayıt edip çıkman lazım 1000VA da yükteyken max 4-5 dakika dayanır. Ben sistem boştayken test ettim google da takılırken 34 dakika dayandı.

Zaten alma sebebim elektrik yokken oyun oynamak değil, pc yi güvenli şekilde kapatmak olduğu için 1000VA aldım bende.

zPastwL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Yusuf E Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Ryzen 5 5500 | Asus Prime B450M-K II | Kingston Fury 32GB(2X16) | Pny Nvidia GeForce RTX3060TI 8GB | 500Gb MLD M300 NVMe m.2 | 500GB SEAGATE HDD | Zoko Melody X | SteelSeries Rival 600 | Mizar MZ60 Gateron Brown | KlasseGear Longteng Huoyun

bahtsizbedevi23

80+ Bronze
Top Bottom