Güç kaynağına zarar vermiş olabilirelektrik gitti geldi power tuşuna basınca açılmıyor yardımcı olur musunuz lütfen
Güç kaynağına zarar vermiş olabilir
Benimde dün oldu bağlantıları kontrol ettim anakarttta elektrik gelmiyorsa yanmıştır geliyorsa bios pilini çıkar takelektrik gitti geldi power tuşuna basınca açılmıyor yardımcı olur musunuz lütfen
geliyo anakarta da ekran kartına daBenimde dün oldu bağlantıları kontrol ettim anakarttta elektrik gelmiyorsa yanmıştır geliyorsa bios pilini çıkar tak
ryzen 5 3600 rx 570 psu 80 + bronze 500w gamepower bişeyDonanımınız nedir
3 pinli cpu fan olmaz. Sende 3600 var. Pwmgeliyo anakarta da ekran kartına da
Mesaj otomatik birleştirildi:
ryzen 5 3600 rx 570 psu 80 + bronze 500w gamepower bişey
bide şey sorcam 3 pinli fandan cpu fanı olur mu
Gamepower önce varsa sistem zarar görmüş olabilir hocam, sistemi başka PSU ile test edebilirseniz iyi olurgeliyo anakarta da ekran kartına da
ryzen 5 3600 rx 570 psu 80 + bronze 500w gamepower bişey
bide şey sorcam 3 pinli fandan cpu fanı olur mu
ettim yine olmadı 3 pinli fanla açmaya denemiştim ondan zarar görmüş olabilir mi hiç açılmamıştı geri stok fanı taktım hala açılmıyoGamepower önce varsa sistem zarar görmüş olabilir hocam, sistemi başka PSU ile test edebilirseniz iyi olur
test ettim başka psu ile olmadı hiç açılmıyo cpu mu zarar görmüştürGamepower önce varsa sistem zarar görmüş olabilir hocam, sistemi başka PSU ile test edebilirseniz iyi olur