Ses gelebilir derken ilk açıldığında bbirazcık sesli çalıştı sanki de şu an normal.Wattman ayarların sıfırlanmış o kadar. Ekran kartından ses gelebilir.
Wattman ayarların sıfırlanmış o kadar. Ekran kartından ses gelebilir.
UP.Ses gelebilir derken ilk açıldığında bbirazcık sesli çalıştı sanki de şu an normal.
Genel olarak sesli mi çalışır artık demeye çalıştınız yoksa ilk açıldığındaki o sesi mi kast ettiniz?Ayrıca bu bir sorun yaratır mı?
Wattman sorunu varsa ekran kartı sesli çalışır ama wattman sorunu yoksa hiç bir şey olmaz.Ses gelebilir derken ilk açıldığında bbirazcık sesli çalıştı sanki de şu an normal.
Genel olarak sesli mi çalışır artık demeye çalıştınız yoksa ilk açıldığındaki o sesi mi kast ettiniz?Ayrıca bu bir sorun yaratır mı?
Yani ekran karti birazcik sesli calisan bir kart radeondan ayar yapmistim hepsi gitmis undervolt yapmistim tekrardan yaptim ayni ayarlari baska bir sorun yoktur herhalde degil mi?Wattman sorunu varsa ekran kartı sesli çalışır ama wattman sorunu yoksa hiç bir şey olmaz.
Sesli çalışsa da yeniden wattman ayarlarını ayarlarsan sorun kalmaz. İnternette birçok video var.
Wattman ayarların sıfırlanmış o kadar
Daha önce wattman ayarını yaptınız mı? Herhangi bir zarar vermez aynı zamanda performans kaybı olmaz sadece sesli çalışır.Yani ekran karti birazcik sesli calisan bir kart radeondan ayar yapmistim hepsi gitmis undervolt yapmistim tekrardan yaptim ayni ayarlari baska bir sorun yoktur herhalde degil mi?
Watman ayari nedir bilmiyorum ben sadece undervolt uygulamistim radeon ayarlarindan.Onlar eski haline donmustu simdi tekrardan voltaji degistirdim.Daha önce wattman ayarını yaptınız mı? Herhangi bir zarar vermez aynı zamanda performans kaybı olmaz sadece sesli çalışır.
Sesli çalışmıyorsa boşver.Watman ayari nedir bilmiyorum ben sadece undervolt uygulamistim radeon ayarlarindan.Onlar eski haline donmustu simdi tekrardan voltaji degistirdim.
Hocam bende de wattman sorunu vardı galiba GPU Clock hızını 100mhz düşürdüm düzeldi.Wattman sorunu varsa ekran kartı sesli çalışır ama wattman sorunu yoksa hiç bir şey olmaz.
Sesli çalışsa da yeniden wattman ayarlarını ayarlarsan sorun kalmaz. İnternette birçok video var.
Çözümü şimdi hatırlamıyorum. İnternetten bakmak lazım. Doğrudur dediğin.Hocam bende de wattman sorunu vardı galiba GPU Clock hızını 100mhz düşürdüm düzeldi.
Yani araştırdığımda bunu bulmuştum Clock hızını düşürün düzelir söylemişti ve yaptığımda şuana kadar bir sıkıntı yaşamadım.Çözümü şimdi hatırlamıyorum. İnternetten bakmak lazım. Doğrudur dediğin.