Neler Yeni

Elektrik Kesintisinden Dolayı Psu Dan Ve GPU Dan Gelen Ses

mami_itw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
muhammed Yusefi
3gün öne bir elektrik kesintisi yaşadım ve elektrikler geri geldiğnde pc açtım fakat kasanın içinden sesler geliyordu , kasanın kapağını açtım ve sesin psu dan geldiğini gordum . bu olaylardan sonra valorant girdim ve ana ekranındayken gpu dan da aynı seslerin geldiğini fark ettim ve oyundyken fps duşmuyor fakat arada takılıyor
özellikler
gpu: rx6600 8gb
cpu: r5 5500
ram: 16 gb 3200
psu: rampage fakat modelini bilmiyorum
kasa 3 aylık :(

OrkunJJ

80+ Silver
3gün öne bir elektrik kesintisi yaşadım ve elektrikler geri geldiğnde pc açtım fakat kasanın içinden sesler geliyordu , kasanın kapağını açtım ve sesin psu dan geldiğini gordum . bu olaylardan sonra valorant girdim ve ana ekranındayken gpu dan da aynı seslerin geldiğini fark ettim ve oyundyken fps duşmuyor fakat arada takılıyor
özellikler
PSU zaten kaliteli bir şey değilmiş. Önerim PSU'nu garantiye gönder. Bu süre zarfında da yeni PSU satın al.
Bunu öneririm.
Garantiden geldiğinde de satarsın.

mami_itw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
muhammed Yusefi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
PSU zaten kaliteli bir şey değilmiş. Önerim PSU'nu garantiye gönder. Bu süre zarfında da yeni PSU satın al.
Bunu öneririm.
Garantiden geldiğinde de satarsın.
yani sorun psu da mı ?
simdi oyunda bir kaç test yaptım valoda cpu kallanımı max %40 gpu ise max%55 değerlerini gordum sizce normal mi??

OrkunJJ

80+ Silver
yani sorun psu da mı ?
simdi oyunda bir kaç test yaptım valoda cpu kallanımı max %40 gpu ise max%55 değerlerini gordum sizce normal mi??
Valorant işlemci tabanlı bir oyun. Ekran kartının kullanımının düşük olması normal ama seninki biraz darboğaz yaşıyor gibi duruyor. Oyunun grafik ayarları en düşükteyse birkaç ayarı ortaya falan almanı öneririm.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ve sorun PSU'da olabilir. Rampage gibi markaların PSU larını önermiyorlar. Ucuz kapasitörler ve kötü işçilik vs.

-Annatar-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,842
İsim
Barış
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, ekran kartı, işlemci
Coil whine olabilir. Ses dışında sorun çıkarmaz. MSI afterburner açarak oyun içinden takip yap. Büyük ihtimal bir sorun yoktur.

ThE LoSt

80+ Gold
özellikler
Koruma sertifikalarından muaf bir ürün olduğu için muhtemel devrelerle alakalı bir sorun yaşamış olabilir bütçe varsa güncel bir model almaya bakın onuda 2. ele koyarsınız

Top Bottom