Bence elektrikci varmi diye merak etmisyaz belki biliyorumdur.
öyleyse dalga geçiyor galiba benim bir akrabam elektrikçi eğer arkadaş söylerse ona soracağım.Bence elektrikci varmi diye merak etmis
Evet düşündüm yalnız dedim forumu boşa meşgul etmiyeyim çünkü bu konunun biraz uzun süreçeğini düşundüm ve direk kiişi ile mesajlaşmayı tercih etim (ve birazda konu dışı sanırsam )Böyle başlıklar seçmek yerine sorunuzu direkt olarak sorun.
Yok hocam her bir led için ayrı kablosu var tek kabloda toplarsam kabloyu cok delerim ve tehlikeli olabilir ve görüntü kötü olur güzel bir sistemim var odamda rgb kontrolü kablolara fazla yer ayırmak istemiyorumCahilliğimi mazur görün ama uç uca sağlam bi kabloyla bağlansa olmazmı ki.
1.5 luk kablo kullan daha güvenilir olur. 22 lamba 240 watt 0.75 kabloya fazla gelir.Elimde cıkma spot lambalar var 22 adet ben bu spot lambalar ile duvar koşesine zikzak şeklinde bir aydınlatma yapmak istiyorum spot lambalar 240 watt ile çalışıyor ben bu spot lamba kablolarını tek bir kablo üzerinde nasıl toplayabilirim (çünkü tek seferde yapmak istersem 0.75 kabloya 22 adet hat çekmemem gerekiyormuş ogrendigim kadarıyla)