Yardım Elektrikler Giderse!

Reaksiyon skoru
95
Anakartıma yeni BIOS güncellemesi gelmiş, güncellemek istiyorum fakat bir yandan da korkuyorum, BIOSU güncellerken elektrikler giderse ne olur? Devam eden süreçte neler yapmam gerekir? Servis bu sorunla ilgilenir mi? Bilgisi olan arkdaşları ve @Abdullah Hacıgül 'ü bizi aydınlatması için el ele tutuşup Selenayı çağırır gibi çağırıyorum.

Eğer güncellerken giderse BIOS güncellemesi yarıda kalır, BIOS çipi tam olarak yazılmamış olur, sistem açılmaz, açılsa bile kullanılabilir halde olmaz. Servis sorunla ilgilenir tabii ki ama ücret isteyebilirler.

çok düşük şans :D ama riske atmaya değer :D bunun için yedek bioslar var. Anakartının modeli nedir

pc nin kapanması bios güncellenirken sorun çıkarır ama kalıcı bir hasar verir mi bilemiyorum. Sen yine de kesin bi zaman da yap

PC nin kapanması bios güncellenirken sorun çıkarır ama kalıcı bir hasar verir mi bilemiyorum. Sen yine de kesin bi zaman da yap
Kesin zamanı neye göre belirleyeyim 😂
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynı anakart bende de var la, daha 2 gün önce güncelledim.

Sistemde iyileşme oldu mu, bir şey farkettin mi yoksa hiç uğraşmayalım

Sistemde iyileşme oldu mu, bir şey farkettin mi yoksa hiç uğraşmayalım
BIOS güncellemesi her zaman performans arttırır diye bir şey yok dostum, her zaman güncel tut BIOS'unu. İyileşme oldu mu test etmedim, zaten şu sıralar oyun oynamıyorum.

Bios güncellemesi fazla zaman almaz güncelle mutlaka

Geri