Neler Yeni

Elektrikli Araç Sigorta Kutusu Dizilim

atiizdmr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Atilla
Arkadaşlar evdeki saatten garaja monofaze hat ile 32A'lik bir sistem kuracağım. 3x6mm kablo ile götüreceğim. 2P-40A 30Ma kaçak akım rolesi aldım. Kaçak akım rolesinden önce 2P-40A C tipi otomat sigorta koymalı mıyım yoksa saatin sigortası yeterli olur mu evle ortak olmuş olacak o zaman bir sorun olur mu ?

1 adet 3/32A priz 1 adet de 16A normal priz olacak.

Volkan:/

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,207
İsim
Volkan
Arkadaşlar evdeki saatten garaja monofaze hat ile 32A'lik bir sistem kuracağım. 3x6mm kablo ile götüreceğim. 2P-40A 30Ma kaçak akım rolesi aldım. Kaçak akım rolesinden önce 2P-40A C tipi otomat sigorta koymalı mıyım yoksa saatin sigortası yeterli olur mu evle ortak olmuş olacak o zaman bir sorun olur mu ?

1 adet 3/32A priz 1 adet de 16A normal priz olacak.
elektrikçilere danışsanız daha sağlıklı olur burdan ne yazsak havada kalır

atiizdmr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Atilla
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
elektrikçilere danışsanız daha sağlıklı olur burdan ne yazsak havada kalır
elektrik ustaları var danışacağım da forumda bilgili elektrik mezunu arkadaşlar var ise onlardan da bilgi almak istedim. Malesef çoğu usta hala eski düzen çalışıyor.

Volkan:/

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,207
İsim
Volkan
elektrik ustaları var danışacağım da forumda bilgili elektrik mezunu arkadaşlar var ise onlardan da bilgi almak istedim. Malesef çoğu usta hala eski düzen çalışıyor.
bende elektrik elektronik okudumda halta yaramadı :D stajda adam çalıştırmadı ünide de sadece kağıt üstünde bom boş işlerle uğraştık

Top Bottom