Neler Yeni

Elektrikli Bisiklet .

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Zafer Topuz
Ape Ryder Buffalo almak istiyorum . alınır mı?
24.700tl Bim
1000035946.jpg

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
Tekin Ayber
Aşırı lazım ise alırsın ama sırf heves veya sadece günlük işler, getir götür için bence değmez.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Hakan Deniz
Bütçeniz ile alakalı hocam. Kimine göre çok pahalı gelir, kimine ise çerez parası. Bütçeniz yetiyorsa alabilirsiniz. Batarya ve taşıma kapasitesi, amortisör ve gövde kalitesini iyi araştırın.

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
Tekin Ayber
Değmez dediğim hesap şu aslında, bundan 10 tane alacak para biriktirsen ikinci el yürür fakat modeli eski ama kendisi iş görür bir araba alman gayet mantıklı olur. tabi burda yapacağın iş asıl önemli olan. Bütçem yettiği halde mesala bana illa araba şart oluyor, yoksa motor alırdım ama bunlar da hoşuma gidiyordu bi zamanlar... Gel gelelim heves için aldın mı elinde patlıyor, ikinci elden ölcülere satmak zorunda kalıyorsun ve benim için en önemli şey hız ve batarya konusunda tatmin edici değiller. lityum iyon bataryalar yerine demir fosfat bataryalar veya normal lityum iyonlar yerine daha komplike ve gelişmiş bataryalar olmalı. 1-2 yılda bisiklet kadar masraf çıkartacak bataryayı ben ne yapayım. dediğim gibi 10 katı fiyata mazda arabalar var :p

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
Tekin Ayber
Şehir içi dolaşmak için
Şehir içi dolaşmak için daha ucuza pedallı bisiklet uymaz mı ? Aslına bakarsan motor olmuyorsa bu elektrikli bisikletler şimdi bence daha olgunlaşmadılar, yine de sen bilirsin. Ben olsam sadece dolaşmak için düz bir yerde, mekanda sadece normal bisiklet kullanırım. Zaten kullanıyorum :p Ama araba da almayı düşünüyorum şehirler arası için :)

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,588
İsim
Oğuz
25 km/s. Günlük işler için ise alınabilir gayet yeterli oluyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Zafer Topuz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şehir içi dolaşmak için daha ucuza pedallı bisiklet uymaz mı ? Aslına bakarsan motor olmuyorsa bu elektrikli bisikletler şimdi bence daha olgunlaşmadılar, yine de sen bilirsin. Ben olsam sadece dolaşmak için düz bir yerde, mekanda sadece normal bisiklet kullanırım. Zaten kullanıyorum :p Ama araba da almayı düşünüyorum şehirler arası için :)
Normal bisikletense biraz daha rahatlık olsun istiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,261
Üyeler
163,975
Son üye
KeymeNc
Top Bottom