Neler Yeni

Elektrikli pompa ile inik lastik şişer mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Celil Emre Danişmant
Instagram
celilemrednsmnt

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Eğer lastik yanaktan havayı attıysa şişirebilirsin. Kaldırıma çıktığın için yarıldıysa şişiremezsin. Stepneni şişirebilirsin.
Mutlaka arabada bulunması gereken bir şey bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Celil Emre Danişmant
Instagram
celilemrednsmnt
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer lastik yanaktan havayı attıysa şişirebilirsin. Kaldırıma çıktığın için yarıldıysa şişiremezsin. Stepneni şişirebilirsin.
Mutlaka arabada bulunması gereken bir şey bence
Lastikte herhangi bir yarılma yok. Sanırım zaten havası inikti bayağıdır şişirmiyordum. Bir de aracım tourneo connect uzun şase. Ağır bir araç. Ön lastikler ne yaparsam yapayım ara ara şişirilmeye ihtiyaç duyuyordu. Lastik indiği gibi de hiç hareket ettirmeden stepne ile değiştirdim lastiğe bir zarar gelmesin diye. Sizce hala zarar gelmiş olma ihtimali var mı?

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Lastikte herhangi bir yarılma yok. Sanırım zaten havası inikti bayağıdır şişirmiyordum. Bir de aracım tourneo connect uzun şase. Ağır bir araç. Ön lastikler ne yaparsam yapayım ara ara şişirilmeye ihtiyaç duyuyordu. Lastik indiği gibi de hiç hareket ettirmeden stepne ile değiştirdim lastiğe bir zarar gelmesin diye. Sizce hala zarar gelmiş olma ihtimali var mı?
Zarar gelmemiştir. Şuan stepne ile bir benzinliğe ağır ağır git. (Eğer çok inik değilse normal git)
Pompalarda bir dene bakalım şişecek mi? Yanaktan havayı attıysa zaten şişer.

Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Celil Emre Danişmant
Instagram
celilemrednsmnt
Zarar gelmemiştir. Şuan stepne ile bir benzinliğe ağır ağır git. (Eğer çok inik değilse normal git)
Pompalarda bir dene bakalım şişecek mi? Yanaktan havayı attıysa zaten şişer.
Hocam ben yine de şu pompayı bir denemek istiyorum. Stepneye de zarar gelmesin istiyorum. Gelsin deneyeyim işimi görürse ne ala. Görmezse de zaten satıcısı amazon, kolayca iade edebilirim.

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,287
İsim
Berk
Merhaba, araba ile kaldırıma düşük hızda çarptım. Araba çarpıp kaldırıma çıkmadan kendisini geri attı. Fakat lastik tamamen indi. Stepneyi taktım fakat onun da havası yokmuş o da indi. Zaten bir süredir almayı düşündüğüm bu lastik pompasını aldım;

Bu pompa ile sıfırdan lastiği şişirebilir miyim?
ürün hakkında bilgim yok lakin,

linkini attığım cihazların ikisi de bende var, geceden sabaha kadar sıfıra inen araba lastiğini 34psi vurdum sorunsuz şişirdi. Senin bulduğun cihazda güzele benziyor ama gücü araçtan alıyor galiba fiyat ve yorumlara bakılırsa fena gözükmüyor tabi uzun kullanımda tecrübe lazım.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hocam ben yine de şu pompayı bir denemek istiyorum. Stepneye de zarar gelmesin istiyorum. Gelsin deneyeyim işimi görürse ne ala. Görmezse de zaten satıcısı amazon, kolayca iade edebilirim.
Bu pompayı arabanda ilk yardım çantası nasıl taşınıyorsa onun gibi taşımalısın bence.
Mutlaka al arabanda bulunsun. Stepneye az bir mesafede bir şey olmaz benzinliğe git bir şey olmaz

Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Celil Emre Danişmant
Instagram
celilemrednsmnt
Lastik ebatı nedir ?
195/65/R15
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu pompayı arabanda ilk yardım çantası nasıl taşınıyorsa onun gibi taşımalısın bence.
Mutlaka al arabanda bulunsun. Stepneye az bir mesafede bir şey olmaz benzinliğe git bir şey olmaz
Evet katılıyorum. Zaten almayı düşünüyordum ama hem araba babamın arabası olduğu için hem de şu anda ona vakit ayıramadığım için ihmal ettim. Bu olay da vesile olmuş oldu. Dediğim gibi iade etmek istemiyorum ama eğer işimi görmeyecekse iade edip daha kaliteli bir şey bakarım.

Zeppix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Muhammed ali et
Araca eğer yüklü biniyosanız önler 37 arka 36 basabilirsiniz kar geliyor çok basmanızı önermem kış aylarında lastik başıncları normale göre biraz düşürülmesi önerilir yola iyi tutunsun die lastik basıncı ise yolcu kapısının açtıgınızda araç şaşesindemi diyim o arada yazmaktadır lastik ebatına göre değişmektedir.

Logithx

80+ Bronze
Latiğin havası inmiş ise şişirebilirsin ama elektrikli pompa ile şişirmesi uzun sürüyor ayrıca lastik tamamen inmiş ise lastik janttan ayrılmışsa şişiremezsin..

Zeppix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Muhammed ali et
lastik basıncı 0 olsa bile yanaklara makine ile bastırılmadıgı sürece yanak kolay kolay atmaz

Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Celil Emre Danişmant
Instagram
celilemrednsmnt
Latiğin havası inmiş ise şişirebilirsin ama elektrikli pompa ile şişirmesi uzun sürüyor ayrıca lastik tamamen inmiş ise lastik janttan ayrılmışsa şişiremezsin..
Yanaktan attı havayı. Bu janttan ayrılmış mı demek oluyor?
lastik basıncı 0 olsa bile yanaklara makine ile bastırılmadıgı sürece yanak kolay kolay atmaz
Yanakların ayrıldığını nasıl anlarım?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,464
Üyeler
162,691
Son üye
edipek
Top Bottom