Valla dostum bende bakıyorum ama çoğu model yokuşta bitiyor. Eğer yokuşta kullanmak istiyorsan bütçe yükseltmeni öneririm.Arkadaşlar merhaba, scooter almayı düşünüyorum bütçem max 7000 TL
istediklerim hızı yüksek olsun ve pili uzun gitsin. scooter'dan anlamadığım için ne alacağımı bilmiyorum. önerilerinizi beklerim
martı tarzıMerhaba, elektrikli scooter dan kastın martının kullandığı tarzda scooter mı? Yoksa motosiklet gibi olanlardan mı?
çok kilolu değilim ama cüsse varValla dostum bende bakıyorum ama çoğu model yokuşta bitiyor. Eğer yokuşta kullanmak istiyorsan bütçe yükseltmeni öneririm.
yaşadığım yer bartın ve çok rampa olmaz. teşekkür ederim tekrardan bir öneriniz var mı? 2.el alabilirim7000TL bütçe ile çok performanslı bir scooter bulamazsın ne yazık ki. Ufak yokuşta güç keser bu fiyat bandında ki scooter lar. Maksimum 20km/h hız yaparlar. Hızlı giden ve yokuşlarda sorun yaşamayacağın bir şey istiyorsan bütçeni arttırmanı öneririm.
https://teknoway.com.tr/urun-kategorisi/ev-ve-yasam/bisiklet-scooter/ Şu sitedeki modellere bakabilirsin. Ürünlerde teşhir cihazı diyor ancak öyle yazmasına aldanma. Uğur Kaplan isimli youtube kanalında mağazaya gidip ürünleri inceliyor. Ürünler bildiğin sıfır kutuda ambalajlı şekilde. Mağaza İstanbul Kadıköy de, önünden geçerken hep görüyorum. Bir sıkıntı olacağını zannetmem.yaşadığım yer bartın ve çok rampa olmaz. teşekkür ederim tekrardan bir öneriniz var mı? 2.el alabilirim
XİAOMİ ELEKTRİKLİ SCOOTER 1S BLACK nasıldır sence?https://teknoway.com.tr/urun-kategorisi/ev-ve-yasam/bisiklet-scooter/ Şu sitedeki modellere bakabilirsin. Ürünlerde teşhir cihazı diyor ancak öyle yazmasına aldanma. Uğur Kaplan isimli youtube kanalında mağazaya gidip ürünleri inceliyor. Ürünler bildiğin sıfır kutuda ambalajlı şekilde. Mağaza İstanbul Kadıköy de, önünden geçerken hep görüyorum. Bir sıkıntı olacağını zannetmem.
Malzeme kalitesi olarak Xiaomi scooterlar da üst düzeyde. Bunun dışında 1S Black hakkında çok fazla bir bilgim yok. Motoru standart olarak 250W güçte çalışıyor maksimum 500W üretebiliyormuş. Bu güçler hafif yokuşlarda zorlanmadan götürebilecek seviyede olup olmadığını bilmiyorum. Bence youtube dan inceleme videolarına bak ondan sonra alıp almamaya karar ver.XİAOMİ ELEKTRİKLİ SCOOTER 1S BLACK nasıldır sence?