Neler Yeni

Elektrikli Scooter Önerisi

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
858
İsim
okr
Arkadaşlar merhaba, scooter almayı düşünüyorum bütçem max 7000 tl
istediklerim hızı yüksek olsun ve pili uzun gitsin. scooter'dan anlamadığım için ne alacağımı bilmiyorum. önerilerinizi beklerim

OrkunJJ

80+ Silver
Merhaba, elektrikli scooter dan kastın martının kullandığı tarzda scooter mı? Yoksa motosiklet gibi olanlardan mı?

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,534
İsim
Oğuz Oğuz
Arkadaşlar merhaba, scooter almayı düşünüyorum bütçem max 7000 TL
istediklerim hızı yüksek olsun ve pili uzun gitsin. scooter'dan anlamadığım için ne alacağımı bilmiyorum. önerilerinizi beklerim
Valla dostum bende bakıyorum ama çoğu model yokuşta bitiyor. Eğer yokuşta kullanmak istiyorsan bütçe yükseltmeni öneririm.

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
858
İsim
okr
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Son düzenleme:

OrkunJJ

80+ Silver
7000TL bütçe ile çok performanslı bir scooter bulamazsın ne yazık ki. Ufak yokuşta güç keser bu fiyat bandında ki scooter lar. Maksimum 20km/h hız yaparlar. Hızlı giden ve yokuşlarda sorun yaşamayacağın bir şey istiyorsan bütçeni arttırmanı öneririm.

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
858
İsim
okr
7000TL bütçe ile çok performanslı bir scooter bulamazsın ne yazık ki. Ufak yokuşta güç keser bu fiyat bandında ki scooter lar. Maksimum 20km/h hız yaparlar. Hızlı giden ve yokuşlarda sorun yaşamayacağın bir şey istiyorsan bütçeni arttırmanı öneririm.
yaşadığım yer bartın ve çok rampa olmaz. teşekkür ederim tekrardan bir öneriniz var mı? 2.el alabilirim

OrkunJJ

80+ Silver
yaşadığım yer bartın ve çok rampa olmaz. teşekkür ederim tekrardan bir öneriniz var mı? 2.el alabilirim
https://teknoway.com.tr/urun-kategorisi/ev-ve-yasam/bisiklet-scooter/ Şu sitedeki modellere bakabilirsin. Ürünlerde teşhir cihazı diyor ancak öyle yazmasına aldanma. Uğur Kaplan isimli youtube kanalında mağazaya gidip ürünleri inceliyor. Ürünler bildiğin sıfır kutuda ambalajlı şekilde. Mağaza İstanbul Kadıköy de, önünden geçerken hep görüyorum. Bir sıkıntı olacağını zannetmem.

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
858
İsim
okr
https://teknoway.com.tr/urun-kategorisi/ev-ve-yasam/bisiklet-scooter/ Şu sitedeki modellere bakabilirsin. Ürünlerde teşhir cihazı diyor ancak öyle yazmasına aldanma. Uğur Kaplan isimli youtube kanalında mağazaya gidip ürünleri inceliyor. Ürünler bildiğin sıfır kutuda ambalajlı şekilde. Mağaza İstanbul Kadıköy de, önünden geçerken hep görüyorum. Bir sıkıntı olacağını zannetmem.
XİAOMİ ELEKTRİKLİ SCOOTER 1S BLACK nasıldır sence?

OrkunJJ

80+ Silver
XİAOMİ ELEKTRİKLİ SCOOTER 1S BLACK nasıldır sence?
Malzeme kalitesi olarak Xiaomi scooterlar da üst düzeyde. Bunun dışında 1S Black hakkında çok fazla bir bilgim yok. Motoru standart olarak 250W güçte çalışıyor maksimum 500W üretebiliyormuş. Bu güçler hafif yokuşlarda zorlanmadan götürebilecek seviyede olup olmadığını bilmiyorum. Bence youtube dan inceleme videolarına bak ondan sonra alıp almamaya karar ver.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,948
Üyeler
167,578
Son üye
Xeox
Top Bottom