Neler Yeni

Elektrikli Süpürge Önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Yusuf Bayraktar
Bütçe
20000
Arkadaşlar 10-15 yıldır Aura Cleanmax Temizlik Robotu kullanıyordum miladını doldurdu maalesef. Yeni bir süpürge alacağım. Almışken de sağlam bir süpürge almak istiyorum önerebileceğiniz bir ürün var mı. Dyson a baksam Philips al diyorlar. Philips E baksam dyson al diyorlar. Önerileriniz olursa sevinirim.

Physialis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Oğuzhan Özkuyumcu
Turbo başlık nedir ne işe yarar bilmiyorum :D

asko56

80+ Gold
kablolu süpürgemi kaldı allah aşkına
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar 10-15 yıldır Aura Cleanmax Temizlik Robotu kullanıyordum miladını doldurdu maalesef. Yeni bir süpürge alacağım. Almışken de sağlam bir süpürge almak istiyorum önerebileceğiniz bir ürün var mı. Dyson a baksam Philips al diyorlar. Philips E baksam dyson al diyorlar. Önerileriniz olursa sevinirim.

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,490
İsim
Emir

asko56

80+ Gold
Ev temizliği ya da araç temizliği yapıyor musunuz?Eve dikey supurge aldim fakat her türlu elektrikli supurge sart.Özellikle kalın halilarda.
evde kablolu philps süpürge var 13 yıllık artık halıyı çekmiyor bile filitresini degiştirdigim halde kablolu olunca istedigin yere götürüp süpüremiyorsun bile adam gibi kablosuz daha iyi yakın zamanda alacagım bende fiş olayı rezalet

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,490
İsim
Emir
evde kablolu philps süpürge var 13 yıllık artık halıyı çekmiyor bile filitresini degiştirdigim halde kablolu olunca istedigin yere götürüp süpüremiyorsun bile adam gibi kablosuz daha iyi yakın zamanda alacagım bende fiş olayı rezalet
13 yıllık ürün bırakta çekmesin :D Dikey supurgelerde detay temizlik olmuyor.Pratiklik olarak cok iyiler fakat elektrikli supurge şart

asko56

80+ Gold
13 yıllık ürün bırakta çekmesin :D Dikey supurgelerde detay temizlik olmuyor.Pratiklik olarak cok iyiler fakat elektrikli supurge şart
ona katılıyorum ama fiş olayı rezalet yapacak bir şey yok :(

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Yusuf Bayraktar
Zaten kablosuz var. Kablolu olarakda Dyson aldım aile üyeleri çok memnunmuş.

Top Bottom