Kötü gitar alma, kötü amfi alma.Arkadaşlar elektro gitar öğrenmek istiyorum fakat hiçbir türlü bilgim yok. Ne kadar bütçe ayırmalıyım neler almalıyım, bileniniz varsa hafiften anlatıp uygun bişiler önerirse çok müteşekkir olurum.
Sizce ne kadar bütçe ayırmalıyım ve başlangıç için amfi ve gitar gitar önerebilir misiniz ?Kötü gitar alma, kötü amfi alma.
Ne kadar kötü ses alırsan, o kadar çabuk soğursun.
Genelde insanlar "yeni başlıyorum zaten ucuz bir şey alayım, öğrenince iyisini alırım" diyor.
Ve ucuz setup ile aldığı kötü deneyimden dolayı soğuyor.
"Gitar + Amfi + Prosesör" üçlüsü ile yeterli ve güzel bir setup kurabilirsin.
Prosesör ileride de alınabilir, efektlere kapılıp dersleri ihmal etmeye gerek yok.
"Önce klasik-akustik ile başla, sonra elektro geçersin" diyen olursa, uzaklaştır yanından.
Tremolo kolu olsun vs. gibi heveslere gerek yok, gitar alırken "warlock" gibi makyajlı modellere yönelmeye gerek yok.
Ders alırken de "anlatan" biri değil, "bilen" biriyle muhatap olmakta fayda var.
Ne tür müzik yapmayı düşünüyorsun?Sizce ne kadar bütçe ayırmalıyım ve başlangıç için amfi ve gitar gitar önerebilir misiniz ?
Tahmini bir bütçe verebilir misin?Metal,Alternatif rock
Neden saçma?Peki gitar çalmayı biliyor musun? Başta elektronik gitarla başlamak biraz saçma çünkü.
Sana tavsiyem hiç gitar çalmayı bilmiyorsan klasikten basla temelini öğren 300 400 TL link yeter başlangıç için ama biliyorsan elektro için 1000 1500 gözden cikarmalisinArkadaşlar elektro gitar öğrenmek istiyorum fakat hiçbir türlü bilgim yok. Ne kadar bütçe ayırmalıyım neler almalıyım, bileniniz varsa hafiften anlatıp uygun bişiler önerirse çok müteşekkir olurum.
İlanların biri Ankara, diğeri İstanbul.Bu bütçeye ikinci el bir GRG170DX ile MG10 amfi alınabilir sanırım. Bu iki parça da biraz hasarlı ama bu bütçeye maalesef bu kadar oluyor.
Elektro Gitar Fiyatları, Satılık İkinci El ve Sıfır Gitarlar sahibinden.com'da
Satılık sıfır ve ikinci el Elektro Gitarları en ucuz fiyatlar ve GeT taksitli ödeme seçenekleriyle sahibinden.com üzerinden satın alabilirsiniz.www.sahibinden.com
Gitar Amfisi İkinci El ve Sıfır Enstrüman Yan Ekipmanları sahibinden.com'da
Gitar Amfisi İkinci el ve sıfır enstrüman yan ekipmanlarını uygun fiyat ve GeT üzerinden taksitle satın alabilirsiniz.www.sahibinden.com