elektro gitarı ses kartı olmadan bilgisayara bağlama

ziur

80+
Reaksiyon skoru
37
Merhaba amazondan bir kaç dönüştürücü aldım bilgisayara bağlamak için aşağıdaki ürünleri aldım biri hoparlör kablosu diğeri ise gitarı pc ye bağlamak için nasıl bağlayacağım hakkında en ufak bilgim yok yardımcı olur musunuz
1685002821309.png

Merhaba amazondan bir kaç dönüştürücü aldım bilgisayara bağlamak için aşağıdaki ürünleri aldım biri hoparlör kablosu diğeri ise gitarı pc ye bağlamak için nasıl bağlayacağım hakkında en ufak bilgim yok yardımcı olur musunuz
Alıntıyı görüntüle
1686067949959.png

bu aux kablosunu jaka takıcaksın onu da gitara takacaksın işte diğer ucuda hoparlöre takarsın amfi programından da ses aygıtı olarak haporlörünü seçeceksin bu kadar

Son düzenleme:
Alıntıyı görüntüle
Çevirici ile bağlayabilirsiniz ancak kalıcı bir çözüm değildir. Anakartınızdaki ses kartına zarar verme şansı 0 değildir. Geçici olarak kullanabilirsiniz ben çok bir gecikme yaşamamıştım o konuda çok bir sıkıntınız olmasın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,370
Üyeler
183,417
Son üye
ererdo0
Geri