Elektronik Kitap Okuma Programı ve Kitap Satın Alma Sitesi Önerisi

enisberberr

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,071
Selamın aleyküm dostlarım,
Bazı kitapların aşırı pahalı olduğunu ve işim gereği seyahat ettiğim için yanımda kitapları bulunduramıyorum.
Buna çözüm olarak telefonumdan kitap okuma için program arıyorum.
Tüm kitapları bulabileceğim bir program yada pdf'lerini indirebileceğim bir site var mıdır?

PDF olsa da olur ücretli veya ücretsiz problem değil fakat program olmasını isterim en azından not alma, cümlelerin altını çizme gibi şeyleri de yapmak isterim kitabı üstün körü okumuyorum çünkü...

Ayrıca en ucuza kitap almak istiyorum nereden alabilirim?

E Kitap okumak için bir tane Kindle satın al,Telegram'da PDF,Epub,Mobi uzantılı Kitap paylaşımı yapan hesaplar var...

Selamın aleyküm dostlarım,
Bazı kitapların aşırı pahalı olduğunu ve işim gereği seyahat ettiğim için yanımda kitapları bulunduramıyorum.
Buna çözüm olarak telefonumdan kitap okuma için program arıyorum.
Tüm kitapları bulabileceğim bir program yada pdf'lerini indirebileceğim bir site var mıdır?

PDF olsa da olur ücretli veya ücretsiz problem değil fakat program olmasını isterim en azından not alma, cümlelerin altını çizme gibi şeyleri de yapmak isterim kitabı üstün körü okumuyorum çünkü...

Ayrıca en ucuza kitap almak istiyorum nereden alabilirim?
Readera uygulamasını kesinlikle öneririm

E Kitap okumak için bir tane Kindle satın al,Telegram'da PDF,Epub,Mobi uzantılı Kitap paylaşımı yapan hesaplar var...
Önerdiğiniz kanal var mıdır hocam?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1000kitap diye bir uygulama vardı bir bakın derim hocam

Arkadaşlar çok teşekkür ederim önerileriniz için...

Kitap satın almak için önerdiğiniz site var mıdır peki?

eBoox uygulamasını kullanabilirsin. Google Drive ile senkronize ederek yüklediğin kitapları yedekleyebilirsin.

Site olarak ise 2 önerim var:

Ayrıca sesli kitap dinlemek için de 11Reader uygulamasını kullanabilirsin. PDF ve EPUB'ları kaliteli şekilde ücretsiz olarak sesli şekilde dinletiyor.

Hocam bu arada pdf indirmem gerekiyor değil mi?
Direkt olarak programda kitap yok galiba...
Pek araştıramadım pek müsait olmadığım için de...

eBoox uygulamasını kullanabilirsin. Google Drive ile senkronize ederek yüklediğin kitapları yedekleyebilirsin.

Site olarak ise 2 önerim var:

Ayrıca sesli kitap dinlemek için de 11Reader uygulamasını kullanabilirsin. PDF ve EPUB'ları kaliteli şekilde ücretsiz olarak sesli şekilde dinletiyor.
Çok çok çok teşekkür ederim hocam

Önerdiğiniz kanal var mıdır hocam?

Arkadaşlar çok teşekkür ederim önerileriniz için...

Kitap satın almak için önerdiğiniz site var mıdır peki?
Telegram'da arama motoruna e kitap,PDF Kitap yaz veyahut direkt Aradığın kitabın ismini yaz hem kitap çıkar hem de kitabı servis eden kanal...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,091,834
Üyeler
173,559
Son üye
Karabukluboga
Geri