Neler Yeni

Elektronik Sigara Nereden alabilirim

Freix

80+ Bronze
Selam, vozol 5000 içim kullan at elektronik sigara almayı düşünüyorum fakat hangi siteye güvenebilecegimi bilmiyorum. Orjinal ürün olmasını istiyorum beni sigaradan soğutmasın. Daha önceden alışveriş yapmış, yakını alışveriş yapmış olanlar yardımcı olabilir mi?

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Babam 20 yıldan fazla süredir sigara içiyor bir sıkıntısı yoktu fakat 2-3 yıl önce Vaperossi marka Elektronik Sigaraya başlamıştı bir kaç ay kullanıp bıraktı. Elektronik sigarayı içmeye başladığından beri göğüs ağrısı gibi sıkıntıları oldu ama bıraktıktan sonra geçti. Bunuda belirteyim yani. Çok daha zararlı olduğu söyleniyor normal sigaraya göre.

Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
..
Selam, vozol 5000 içim kullan at elektronik sigara almayı düşünüyorum fakat hangi siteye güvenebilecegimi bilmiyorum. Orjinal ürün olmasını istiyorum beni sigaradan soğutmasın. Daha önceden alışveriş yapmış, yakını alışveriş yapmış olanlar yardımcı olabilir mi?
yani satışı yasal olmadıgı için cok fazla bir yerlerde bulamazsın eş dost akralardan aldım ben de smoke nin bayagı güzel performanslı ve kesinlikle bir daha sigara içmedim ondan sonra.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,479
Üyeler
164,679
Son üye
gullux1
Top Bottom