Elektronik sigara önerisi lazım

Reaksiyon skoru
0
1500 TL ye kadar bütçem var sigara vs hiçbirşey kullanmıyorum sadece duman için alıcam bol duman çıkarabileceğim model ve güvenilir site önerisi olan varsa lütfen yazabilir mi birde ne tür likitler tercih etmeliyim bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim şimdiden teşekkürler.(tabini daha ucuz ve kaliteli olursa ilk tercihim olur)

1500 TL ye kadar bütçem var sigara vs hiçbirşey kullanmıyorum sadece duman için alıcam bol duman çıkarabileceğim model ve güvenilir site önerisi olan varsa lütfen yazabilir mi birde ne tür likitler tercih etmeliyim bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim şimdiden teşekkürler.(tabini daha ucuz ve kaliteli olursa ilk tercihim olur)
bol duman derken içinize çekmeyip hava olsun diye mi kullanacaksınız

smok vape pen v2 uzunca bir süre kullandım gayet memnundum. Ancak yaklaşık 1 ay sonra yüksek ihtimalle niye bunu aldım diyip sıkılacaksın bu yüzden vazol vb. tarzı 10 bin çekimlik vs. almanı öneririm.

Hcm çok para siz en iyisi vozol marka puf alın keyiflide 300 400 civarı bişey

1500 TL ye kadar bütçem var sigara vs hiçbirşey kullanmıyorum sadece duman için alıcam bol duman çıkarabileceğim model ve güvenilir site önerisi olan varsa lütfen yazabilir mi birde ne tür likitler tercih etmeliyim bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim şimdiden teşekkürler.
bol duman derken içinize çekmeyip hava olsun diye mi kullanacaksınız
Yok reis nargile tarzı

smok vape pen v2 uzunca bir süre kullandım gayet memnundum. Ancak yaklaşık 1 ay sonra yüksek ihtimalle niye bunu aldım diyip sıkılacaksın bu yüzden vazol vb. tarzı 10 bin çekimlik vs. almanı öneririm.
Reis etrafımda bir kaç kişi var zaten bende nargile vs seviyorum yani sıkılacağımı düşünmüyorum dediğin duman olarak iyi mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Duman olarak nasıl reis nargile gibi çıkarır mı

ben sigara içini tarzı aldım koko prime memnunum
Nerden aldın reis

hocam 80w ama büyük e sigaralar kadar performanslı mı tam boylar kadar
ben smok nord pod kullanıyorum 15w ama duman yoğunluğu çok iyi
Reis etrafımda bir kaç kişi var zaten bende nargile vs seviyorum yani sıkılacağımı düşünmüyorum dediğin duman olarak iyi mi

Duman olarak nasıl reis nargile gibi çıkarır mı
çıkarır hocam hatta daha bile iyi bence

Geri