Neler Yeni

Elektronik sigara önerisi

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,330
İsim
Berk Atmaca
Dostlar son günlerde aşırı fazla sigara içiyorum. Cebimi epey yakmaya başladı. Hani tek sigara içsem okey şu küçük toplar var mentollü tarzı onlarla içiyorum. Ay sonu ciddi para gidiyor. Şöyle 800tl civarına elektronik sigara arıyorum.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Zaman ayarlı tavsiye edilir.

Şaka maka alternatif sigara çözümleri üretmek yerine hiç içmemeyi düşünsen... Nası fikir?

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,330
İsim
Berk Atmaca
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,330
İsim
Berk Atmaca
Neden? Nasıl bir boşluk içindesin ki onu sigarayla doldurmaktan vazgeçmiyorsun daha doğrusu vazgeçmeyi düşünmüyorsun?
Dostum boşlukta falan değilim. Epeydir şu zehri içmeyi seviyorum. Alışkanlık falan değil kendi isteğimle içiyorum. Hani diyorlar ya stress alıyor vs onun içinde içmiyorum. Öyle tamamiyle keyfi tükettiğim bir şey. Arkadaş ortamında içen tek kişi benim.

bextrium

80+
Elektronik sigara yasal olmadığı için forumda konusunu açmak yasak olabilir. Adminlere bi danış istersen.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Dostum boşlukta falan değilim. Epeydir şu zehri içmeyi seviyorum. Alışkanlık falan değil kendi isteğimle içiyorum. Hani diyorlar ya stress alıyor vs onun içinde içmiyorum. Öyle tamamiyle keyfi tükettiğim bir şey. Arkadaş ortamında içen tek kişi benim.
Bu ilgili soruyu çok dağıtmamak için yazacağım son mesaj:
Aslında boşluktasın. Yani ödül mekanizman tamamiyle sigaraya bağlanmış durumda. Kendi isteğinle içtiğini ben de biliyorum. Boşlukta olduğun yer şu: maddi (beden ve cep) açıdan zararlı olan bu şeyden vazgeçmeyi düşünmeyecek kadar farklı alternatifleri düşünemeyecek kadar boşluktasın.

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,330
İsim
Berk Atmaca
Elektronik sigara yasal olmadığı için forumda konusunu açmak yasak olabilir. Adminlere bi danış istersen.
Yasal değil mi? Bunu yeni öğrendim dostum. Ama daha önce konusu açılmıştı bir şey olmadı sanırsam.
Bu ilgili soruyu çok dağıtmamak için yazacağım son mesaj:
Aslında boşluktasın. Yani ödül mekanizman tamamiyle sigaraya bağlanmış durumda. Kendi isteğinle içtiğini ben de biliyorum. Boşlukta olduğun yer şu: maddi (beden ve cep) açıdan zararlı olan bu şeyden vazgeçmeyi düşünmeyecek kadar farklı alternatifleri düşünemeyecek kadar boşluktasın.
Evet

bextrium

80+
Yasal değil mi? Bunu yeni öğrendim dostum. Ama daha önce konusu açılmıştı bir şey olmadı sanırsam.

Evet
Bi süre kullandım bende oradan biliyorum. Elden satan kolay kolay bulamazsın. Dükkanda bulundurmanın çok büyük cezası var çünkü. Ama kullanıcı olmakta bi problem yok. Farklı sitelerde satılıyor. Alacaksan kapıda ödeme ile alabilirsin. Vaporesso, smoke gibi markaların bütçene uygun modellerine bakabilirsin.

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,330
İsim
Berk Atmaca
Bi süre kullandım bende oradan biliyorum. Elden satan kolay kolay bulamazsın. Dükkanda bulundurmanın çok büyük cezası var çünkü. Ama kullanıcı olmakta bi problem yok. Farklı sitelerde satılıyor. Alacaksan kapıda ödeme ile alabilirsin. Vaporesso, smoke gibi markaların bütçene uygun modellerine bakabilirsin.
Önerdiğin bir model var mı dostum? Yoksa problem olmaz benim için

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Ben de normalde kısa parliament içiyorum, elektronik sigara arıyorum ama şöyle diyelim ki 1500 çekim ve ben bunu 1 ayda içtim bir sorun olur mu beklemenin. Ve smok markası iyi midir? Önerilen nikotin seviyesi nedir ö

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,196
Üyeler
168,258
Son üye
by_dj_omar
Top Bottom