Neler Yeni

Elektronik sigara önerisi

Quill

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
981
İsim
Hakan Can Yıldırım
Alınabilecek en iyi çekimli, elimde patlamayacak, güvenilir siteden elektronik sigara atar mısınız
Vopoo ve smok markasının pod cihazlarına bakabilirsin. Maalesef site veremem e sigara forumlarından güvenilir siteleri araştırabilirsiniz. Eğer çok fazla buhar istiyorsanız cihaz alıp ek olarak performanslı bir rta atomizer alabilirsiniz.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,797
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Ağır derken cihazdan bahsettim. Dediğinizde haklısınız ama arada çip performansından kaynaklı az derece buhar performansı oluyor. Vaporesso revenger x de kullandım , drag x de kullandım buhar performansları arasında çok bir fark yok. Gereksiz yere hantal bir cihaz almak saçma olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aşırı fazla sigara içtiğini söyledi. 3mg alıp sonra neden bırakamıyorum diyenlerle doluyor piyasa ona istinaden söyledim. 12 alıp deneyebilir her bünye farklı oluyor. Günde 1.5 paket sigara içip 12 nin kesmediği tanıdıklarım var.
12mg kesmemesi tamamen psikolojik veya likitten kaynaklı. 12mg likitler çok ağır olur.
Koyduğun likitin kalitesine göre de duman performansı değişir.

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,013
İsim
Sadettin Y
Zaman ayarlı tavsiye edilir.

Şaka maka alternatif sigara çözümleri üretmek yerine hiç içmemeyi düşünsen... Nası fikir?
videonun tamamını izlemedim, eger filtre kahveden bahsediyorsa kaliteli cekirdekle duzgun demlenmis bir filtre kahve + sigara kombosu yapmak dunyanın en buyuk zevkidir, neden oyle bir yorumda bulunulmus anlamadım.

Quill

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
981
İsim
Hakan Can Yıldırım
12mg kesmemesi tamamen psikolojik veya likitten kaynaklı. 12mg likitler çok ağır olur.
Koyduğun likitin kalitesine göre de duman performansı değişir.
Eğer firma kalitesiz nbase kullanıyorsa dediğiniz gibi olur. Vg pg oranına göre değişir demek daha doğru olur. Daha fazla buhar için vg oranının yüksek olması gerekir. Daha fazla boğaz vurumu içinde pg oranını artırmak gerekir. Likit alırken aklınızda bulunsun fazla buhar için 90vg/10pg tercih edilebilir. Buradan detaylı inceleyebilirsiniz.

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Vopoo ve smok markasının pod cihazlarına bakabilirsin. Maalesef site veremem e sigara forumlarından güvenilir siteleri araştırabilirsiniz. Eğer çok fazla buhar istiyorsanız cihaz alıp ek olarak performanslı bir rta atomizer alabilirsiniz.
Smok sitesinde aromalılar var 350tl ye aklıma takıldı nasıldır, aroma olması daha güzel olur.

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Smok sitesinde aromalılar var 350tl ye aklıma takıldı nasıldır, aroma olması daha güzel olur.
Yasak mı bilmiyorum ama link atmak, bundan bahsediyorum

Quill

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
981
İsim
Hakan Can Yıldırım
Yasak mı bilmiyorum ama link atmak, bundan bahsediyorum
Bu premium likit diye geçiyor cihaz değil. Aroma tadı çok daha iyi olur fakat 30ml bende 1 haftada bitiyor. Bütçe açısından evyap likit almak daha mantıklı olur. Ortalama fiyatları 50 tl civarında oluyor.

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Bu premium likit diye geçiyor cihaz değil. Aroma tadı çok daha iyi olur fakat 30ml bende 1 haftada bitiyor. Bütçe açısından evyap likit almak daha mantıklı olur. Ortalama fiyatları 50 TL civarında oluyor.
Hocam elektronik sigara da teknik detay bilmiyorum halk diliyle anlatabilir misiniz? :D

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Ha anladım bu aroma sadece, cihaz değil. Okey de cihazlar 800+ vermek mantıklı mı

Quill

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
981
İsim
Hakan Can Yıldırım
Hocam elektronik sigara da teknik detay bilmiyorum halk diliyle anlatabilir misiniz? :D
Kısacası bu kadar pahalı likitleri almayın. Uygun fiyatlı salt likit alın. (Likit: cihaza koyup tuşa bastığınızda buharlaşan aromalı sıvı )
Almışken kaliteli bir cihaz alın.

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Kısacası bu kadar pahalı likitleri almayın. Uygun fiyatlı salt likit alın. (Likit: cihaza koyup tuşa bastığınızda buharlaşan aromalı sıvı )
Almışken kaliteli bir cihaz alın.
Kaliteli cihaz bir süre sonra atılmıyor mu. Yoksa sınırsız mı.

Top Bottom