Neler Yeni

Elektronik sigara smok nord 4

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Berkay Yılmaz
selam bende smok nord 4 cihazı varda iki kartuş daki coillerde yandı, iki kartuştaki coillerde güya birbirinden farklı tad veriyomuş ama ben hiç hissetmedim rpm1 in coilinimi alayım 2 ninkinimi alayım ve ohm, watt diye birsürü özellikleri var anlamıyorum onlardan hangisini almam lazım

redlove

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
890
İsim
.
selam bende smok nord 4 cihazı varda iki kartuş daki coillerde yandı, iki kartuştaki coillerde güya birbirinden farklı tad veriyomuş ama ben hiç hissetmedim rpm1 in coilinimi alayım 2 ninkinimi alayım ve ohm, watt diye birsürü özellikleri var anlamıyorum onlardan hangisini almam lazım
watt'a göre gücü belirlersin 9watt güç ile 25 watt güç çekimi bir olmuyor ayarlayıp deneyebilirsin, coile gelicek olursak 5 tanesinin 600 700tl gibi fiyatı var internetten bulabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Berkay Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
watt'a göre gücü belirlersin 9watt güç ile 25 watt güç çekimi bir olmuyor ayarlayıp deneyebilirsin, coile gelicek olursak 5 tanesinin 600 700tl gibi fiyatı var internetten bulabilirsin.
he o zaman coilin sitesinde yazan watt maksimum çekilebileceği watt oluyor o zaman. benim cihaz 80 watt a kadar çıkabiliyor ona göre alirim o zaman ohm hakkinda bir fikriniz varmı

Anumis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Salim Güleşen
Ben sana cevap vereyim. DL coiller ve MTL coiller vardır. DL coiller Nargile çekim diye geçiyor. Düşük nikotin oranlı bol bol buhar veren likitler kullanılıyor. Genelde 0.16 ohm 0.2 ohm oluyor. Coil 80Watt'a kadar çıkabiliyor. Kalitesine göre değişir. zaten DL diye yazar alacağın yerde. MTL coiller ise sigara çekim olup 0.5 ohm 0.6 ohm gibi değerler alır. Bu coiller için özel likitler var salt likit diye geçer. Tuz likitidir. Yüksek nikotin oranları ile boğaz vurumu verebilir. Coiller üzerinde watt aralığı belirlidir. o zaten tamamen kendi keyfine kalmış tabi. Bunları dikkate alarak seçimlerini yapabilirsin. Bende de smok IPX80 var. uzun zamandır kullanıyorum. istediğini sorabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,562
Üyeler
165,843
Son üye
ewrsfdfgsdsfsf32243
Top Bottom