Neler Yeni

Elektronik sigaramı aileme yakalattım aramı nasıl düzeltirim

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,909
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
kardes senin derdin annenlere kendini affettirmek mi yoksa annenden sigarayı geri almak mı orayı anlamadım ben.
Mesaj otomatik birleştirildi:

kurana el bastıysan gecmis olsun kardes bir daha icme carpirilsin
kurana el bastım ama benim değil arkadaşımın valla içmiyorum diye babam hemen kalktı abartma falan dedi anneme yalan mı sölicek dedi dahada bastıttırmadı ama

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,535
İsim
uwu
kurana el bastım ama benim değil arkadaşımın valla içmiyorum diye babam hemen kalktı abartma falan dedi anneme yalan mı sölicek dedi dahada bastıttırmadı ama
Yaş 14 tanıdım biri var oda kullanıyor çocuk iyiydi dersleri flnda iyiydi denemeden min430 fln çekerdi 2 ay sonra 350 civarı cekiyo yüzü düşmüş davranışları bozuldu

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,909
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
Discord
Alperburaks
Yaş 14 tanıdım biri var oda kullanıyor çocuk iyiydi dersleri flnda iyiydi denemeden min430 fln çekerdi 2 ay sonra 350 civarı cekiyo yüzü düşmüş davranışları bozuldu
çarpılma mı bu

Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Berke Aktaş
Hocam sigara bende içiyorum hiç bir şekilde bağımlılık yapmıyor yeri geliyor 3 paket içiyorum yeri geliyor haftada 1 dal içiyorum. Aileniz içmenizi istemiyorsa sizi düşündüğü içindir ailenizin haberi yoksa bırakmanızı öneririm arkadaş ortamında içiyorlar sanırım sizin onlar içerken onlardan 1 2 çekersiniz o kadar olur.

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,909
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
Discord
Alperburaks

FronX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,679
İsim
Deniz Efe

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,535
İsim
uwu
Ne alaka hocam ya sigarayla lol ve valonun ne alakası var
Yok şunu demeye çalıştım mesguldum yarım biraktim imanlı çocuk gitmiş yerine çok fazla argo kelime kullanan karşı cinse saygı göstermeyen biri oldu

FronX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,679
İsim
Deniz Efe
Yok şunu demeye çalıştım mesguldum yarım biraktim imanlı çocuk gitmiş yerine çok fazla argo kelime kullanan karşı cinse saygı göstermeyen biri oldu
Kalça bölgesi kalkmıştır
(aman uyarı yemeyelim)

Golf 4 R32

80+ Silver
Teravihe diye çıkarken bi salaklık yanıma likit almıyım diye evde dolduruyordum bi anda babam odaya girdi gördü falan git dedi bende almadan gittim teravihede gitmedim arkadaşlarımı arayıp ne yapıcam diye sordum yanımdaki normal sigaraları içtim eve gidince anlarlar diye şeker falan aldım mahallede gezindim teravih bitiş saatinide bilmediğim için annem mesaj attı baban uyudu eve gel diye gittim benimle konuşmak için salonda bekliyorlardı annem kurana el bastırdı içmiyorsun dimi diye babam aldı falan abartma dedi anneme bana anlattı arkadaşınınmış falan diye yumuşattı ertesi gün (bugün) odama geldi içmeden durabiliyon mu ne zamandır içiyon gibi sorular sordu adam gibi cevap verdim bırakıcaksın dedi falan konuştuk gitti hayal kırıklığı vardı gözlerinde baya üzgündü nasıl aramı düzeltebilirim (tek yalan söylediğim kısım normal sigara içmiyorum oldu)
Kendine yazık yapma ya.

fxmaster1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
qasim
İlgilendiği Kategoriler
Sünnilik, Mezhepçilik ve diğer tüm İslami konular
sen yalan bir şey hakkında kurana el bastıysan büyük geçmiş olsun kardeşim, hayatın boyunca bir daha şansın geri dönmez istediğin olmaz çok büyük geçmiş olsun sıkıntı durumlar..

kanka pm at sana bir tane hoca önereyim ona git

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,535
İsim
uwu
sen yalan bir şey hakkında kurana el bastıysan büyük geçmiş olsun kardeşim, hayatın boyunca bir daha şansın geri dönmez istediğin olmaz çok büyük geçmiş olsun sıkıntı durumlar..

kanka pm at sana bir tane hoca önereyim ona git
Hocam konu sahibi bn degilim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,039,402
Üyeler