Elımde apu sıstem var sızce neler eklemelıyım sisteme

Luxer

80+
Reaksiyon skoru
14
elımde ryzen5 4600g var anakartım aasus a 320 ben bu apu sıstemı 2 sene once tebılondan aldım ofıs ıcın suan bu sıstemı eve getırmek ıstıyorum sızce nelerı degıstırmelıyım valorant cs2 cogunlukla bu tarz fps oyunları oynuyorum onun ıcın birşeyler onerın ama ucmayın fazla

elımde ryzen5 4600g var anakartım aasus a 320 ben bu apu sıstemı 2 sene once tebılondan aldım ofıs ıcın suan bu sıstemı eve getırmek ıstıyorum sızce nelerı degıstırmelıyım valorant cs2 cogunlukla bu tarz fps oyunları oynuyorum onun ıcın birşeyler onerın ama ucmayın fazla
rtx 3060, rx6600 bide işlemcide değişirseniz ryzen 5500, 5600

İkinci el 6600xt veya 3060

bütçenize göre değişir tabi ama arkadaşların önerdiği gibi bir ekran kartı bir de ram 1 taneyse 2 ye çıkarın örneğin 2x8 gb çok iyi olur 4 ram soketi varsa 2 taneyi hangilere takmak gerektiğini marka model özelinde araştırınız.

Geri