- Konu Sahibi Konu Sahibi
hangisini alıcaksın?Gamegarajı tavsiye ederim. Bende bu sistemin aynısından alacağım para eksiğim var. En uygun ve düzgün gamegarajda var. Uzun zamandır bakıyorum gamegarajdan ssdyi samsung yapıp almalısın.
hangisini alıcaksın?Gamegarajı tavsiye ederim. Bende bu sistemin aynısından alacağım para eksiğim var. En uygun ve düzgün gamegarajda var. Uzun zamandır bakıyorum gamegarajdan ssdyi samsung yapıp almalısın.
Okuma hızı aralarında en iyi samsung olduğu için söyledimİlla samsung olmasına gerek yok
cebe kalmsın mıBütçe 13200 yazmışsınız
Rendela vs uğraşmayacaksa çok gerek yokOkuma hızı aralarında en iyi samsung olduğu için söyledim![]()
Kalmasıncebe kalmsın mı![]()
Her siteden illahaki birsinin sorun yaşaması normal. O zaman bütün firmalar çöp dersik. Teknobiyotiğe laf ince hesapa laf Hepsiburadaya laf Teknosa mediamarkt artık aklına neresi gelirse her bir yere laf ediyorlar merak etme.Ne gibi ?
Ondan değil de ne gibi bir sorun yaşadılar onu merak ettim. Dediğiniz gibi illa ki arada hatalar her firma da olabiliyor.Her siteden illahaki birsinin sorun yaşaması normal. O zaman bütün firmalar çöp dersik. Teknobiyotiğe laf ince hesapa laf Hepsiburadaya laf Teknosa mediamarkt artık aklına neresi gelirse her bir yere laf ediyorlar merak etme.
İlginç.kasa sorunlu gelıyormus musterı temsılcısı mahalle esnafı gıbı tavırları varmıs ben hıc sahıt olmadım ama forum da bunu hakkında sorun ceken cok kısı gordum