talisca1903
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 223
28k hocam. Ddr4. Kasa markasını bilmiyorumFiyat? Peki diğer parçalar?
28k hocam. Ddr4. Kasa markasını bilmiyorumFiyat? Peki diğer parçalar?
Neredeyse 30k ya ddr4 almak mantıklı değil bence hocam.28k hocam. Ddr4. Kasa markasını bilmiyorumne
Hocam 10 12 gün önce almaya çalıştım onu alma bunu şöyle özelleştir bunu şöyle yap diye diye günler geçti 7 8k zam geldi sistemlereNeredeyse 30k ya ddr4 almak mantıklı değil bence hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Birde 2. El sistem
28k hocam. Ddr4. Kasa markasını bilmiyorum
Hazır sistem kovalayın bence hocam.Hocam 10 12 gün önce almaya çalıştım onu alma bunu şöyle özelleştir bunu şöyle yap diye diye günler geçti 7 8k zam geldi sistemlere![]()
Bütçem 35k monitör ile. Şöyle daha iyi olur derseniz 36 37k zorlarımbütçeni söylesende yardımcı olsak
Kovalıyorum reis özelleştirme gerekiyor ona birinde tırt kasa oluyor anakart kötü oluyor ram tek slot 16 oluyorHazır sistem kovalayın bence hocam.
Hazır sistem kovalayın bence hocam.
Hocam iyi bir sistem kovalamaktan başka hiçbir çaren yok maalesef.Bütçem 35k monitör ile. Şöyle daha iyi olur derseniz 36 37k zorlarım
Kovalıyorum reis özelleştirme gerekiyor ona birinde tırt kasa oluyor anakart kötü oluyor ram tek slot 16 oluyor![]()
2x8 alacağımıza tek slot 16gb herşekilde daha mantıklı hocam ama bu sistem hâla pahalı.Bütçem 35k monitör ile. Şöyle daha iyi olur derseniz 36 37k zorlarım
Kovalıyorum reis özelleştirme gerekiyor ona birinde tırt kasa oluyor anakart kötü oluyor ram tek slot 16 oluyor
Gün geçtikte zam geliyor reisHocam iyi bir sistem kovalamaktan başka hiçbir çaren yok maalesef.
2 slot daha verimli çalışmıyor mu hocam?Hocam iyi bir sistem kovalamaktan başka hiçbir çaren yok maalesef.
2x8 alacağımıza tek slot 16gb herşekilde daha mantıklı hocam ama bu sistem hâla pahalı.
Gün geçtikte zam geliyor reis2 hafta önce 35kya 4060ti alıyordum şimdi 4060 zor alıyorum. Şu attığım sistemi özelleştirme şansınız var mı?
2 slot daha verimli çalışmıyor mu hocam?
Çift kanal herzaman daha iyi ama ilerde herşekilde rami yükseltmeniz gerekecek ve elinizdeki rami satmakla uğracaksınız bu sefer. Tek slot 16gb alınca çok kolay birşekilde upgrade yapabiliryorsunuz. Hocam yeni bir sistem tavsiyesi konusu açın daha iyi yardımcı olur arkadaşlar.Gün geçtikte zam geliyor reis2 hafta önce 35kya 4060ti alıyordum şimdi 4060 zor alıyorum. Şu attığım sistemi özelleştirme şansınız var mı?
2 slot daha verimli çalışmıyor mu hocam?
Açmıştım da yazmadı kimse tekrar açayım.Çift kanal herzaman daha iyi ama ilerde herşekilde rami yükseltmeniz gerekecek ve elinizdeki rami satmakla uğracaksınız bu sefer. Tek slot 16gb alınca çok kolay birşekilde upgrade yapabiliryorsunuz. Hocam yeni bir sistem tavsiyesi konusu açın daha iyi yardımcı olur arkadaşlar.
Yeni birtane açmak yerine konuyu yükseltme tuşuna basın hocam. Elbet biri yazacaktırAçmıştım da yazmadı kimse tekrar açayım.
Açtık bir tane daha hayırlısı bakalımYeni birtane açmak yerine konuyu yükseltme tuşuna basın hocam. Elbet biri yazacaktır
bu fiyata gelcek mi sence böle bi sistem?kardeşim acele etme alırken itopyayı takip et r5 5600 rx 6600 ekran kartlı sistemi taksitle 16 civarına al geç.