Trendyol hazır sistem aldım

kral sen neden açtın konuyu merak ettim. Sen zaten bu kadar savunduğuna göre memnunsun. Boş yere polemik yaratılıyor sanki...
kral şöyleki zaten fiyatın sıkıntılı bir fiyat olduğunun farkındayım ve kabul de ettim yani ha diyorum ki 9 taksit ve monitör ile kim 40k ya pc alıyor yani çok fazla gömen insanlara diyorum ki atın 40k ya monitörlü sistem iptal edip alayım ha kendi aldığımı da savunmuyorum

kral şöyleki zaten fiyatın sıkıntılı bir fiyat olduğunun farkındayım ve kabul de ettim yani ha diyorum ki 9 taksit ve monitör ile kim 40k ya pc alıyor yani çok fazla gömen insanlara diyorum ki atın 40k ya monitörlü sistem iptal edip alayım ha kendi aldığımı da savunmuyorum
inan seni anladım herkesin ödeme şekli peşin olmuş burada takılma sen attım ikisini de değerlendir ya itopyadan al montiörle 43k ya hallediyorsun 9 taksitte.

İlk olarak sistem fiyatı kazık. İkincisi bu sistemlerde Anakart, bellek, SSD, PSU gibi bileşenler ellerinde ne varsa geliyor ve en ucuzları oluyor. Yani şu an 4060 hazır sistem diye aratsam bulacağım ve yanı işlemcili, benzer bellek miktarı ve SSD hazır sistemin bileşenleri çok daha iyi olacak.

Ek olarak taksit imkanı da büyük bir dolandırıcılık. Hepsiburada ve Trendyol burada taksit farkını zaten fiyata yansıtıyorlar. Ayrıca Unlost yakın zamanda video çekmişti, Trendyol'dan alınacaksa onun sistemlerin stokları varsa onları almak çok daha mantıklı.

Gerçi peşin fiyatın taksit olmasa da diğer sitelerde de benzer bir sistemi hem aynı taksit hem de daha ucuza alabilirsiniz. Yani taksit farkı var deyip direkt peşin fiyat taksit numarasını yemeyin.

Monitör'ü de ayrı alırsın sitelerden almak yerine.

Inno giriş seviyesi kartlarda kötü değil. Palit, Inno, Gainward falan bunlar köklü firmalar. Sorun dediğim gibi anakart(Biostar da kötü değil ama çok giriş seviyesi bir şey), bellek, SSD, kasa ve PSU. Keza monitör de çok iyi çıkmayacak. Ekipmanlar zaten ₺200-500 arasına satılan fason üretim konforsuz klavye, fare ve kulaklık oluyor.

inan seni anladım herkesin ödeme şekli peşin olmuş burada takılma sen attım ikisini de değerlendir ya itopyadan al montiörle 43k ya hallediyorsun 9 taksitte.
sağolasın kral benim aldığım bu sistem ne sıkıntı yaşatır arkadaşımın oynuyacağı oyun valo zaten parça olarak sıkıntı yaşar mıyım?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İlk olarak sistem fiyatı kazık. İkincisi bu sistemlerde Anakart, bellek, SSD, PSU gibi bileşenler ellerinde ne varsa geliyor ve en ucuzları oluyor. Yani şu an 4060 hazır sistem diye aratsam bulacağım ve yanı işlemcili, benzer bellek miktarı ve SSD hazır sistemin bileşenleri çok daha iyi olacak.

Ek olarak taksit imkanı da büyük bir dolandırıcılık. Hepsiburada ve Trendyol burada taksit farkını zaten fiyata yansıtıyorlar. Ayrıca Unlost yakın zamanda video çekmişti, Trendyol'dan alınacaksa onun sistemlerin stokları varsa onları almak çok daha mantıklı.

Gerçi peşin fiyatın taksit olmasa da diğer sitelerde de benzer bir sistemi hem aynı taksit hem de daha ucuza alabilirsiniz. Yani taksit farkı var deyip direkt peşin fiyat taksit numarasını yemeyin.

Monitör'ü de ayrı alırsın sitelerden almak yerine.
tek pişmanlığım unlostun pc yi şuan görmüş olmam o konuda hatalıyım

İptal edin bağlantıdan birini alabilirsin. Ama bence iptal edip öneri isteyerek farklı sitelerden alın.

arkdaşım taksitle aldığı için paranın 9 ayda yatçağını düşünüyor teklif ettim iptal etmeyi boşver dedi yapçak bir şey yok

Valla yorumlara baktım da burası da technopatın çekilmez ergenleriyle dolmuş gibi. DA'ya yakışmayan cinsten yorumlar.
PCye gelirsek de öncelikle hayırlı olsun. Kötü bir pcmi dersen de diğer sitelerde bulunan alternatif fiyatlı pclere nazaran marka model ve kullanılan bileşen olarak geride kalan bir sistem. Bu fiyatlara daha iyi ve günceli alınabilirmiydi evet alınabilirdi. Ama peşin fiyatına 9 taksit kriteri varsa alınabilecek seçeneklerde baya kısıtlanıyor. Forumdaki arkadaşlar taksitin ve peşin almanın arasındaki farkı anlayamıyor gibi geldi bana. Herkesin bir anda çıkarıp 40 45k verecek bütçesi olmayabilir. Ama ayda 4 5k taksit ödeyecek gücü vardır. Ona göre almıştır.
Sonuç olarak sistem fiyatına göre pahalı bir sistem ama iade ile uğraşılmayacaksa ve peşin fiyatına 9 taksite monitör dahil daha iyi bir sistem önerisi gelmiyorsa bize de güle güle kullanın demek düşer. Dert tasa açmaz inşallah. Hayırlı geceler.

tabi ki daha iyi alternatifi alınabilirmiş halihazırda yorumlarda bir şekilde belirtilmiş. En azından peşin fiyatına 9 ay taksitten ötürü cebinde bir boşluk hissetmeyeceğini düşünüyorum. AAA oyunları yüksek ayarlarda oynamayacaksa, genel olarak cs lol tarzı şeyler oynuyorsa gelecekte başı ağrımaz sanırım (herhangi bir arıza olması haricinde). Çevre birimlerinde de (klavye,fare vs) olarakta spesifik bir kalite aramıyorsa, old school takılan biriyse zaten çokta düşünmeye gerek yok.

Arkadaşının imkanını ve beklentisini bilmediğim için eğer memnun olmayacağını düşünüyorsa, siparişte henüz oluşmadıysa iade etmeyi düşünebilir.

onun dışında hayırlı olsun güzel günlerde eskitsin

arkdaşım taksitle aldığı için paranın 9 ayda yatçağını düşünüyor teklif ettim iptal etmeyi boşver dedi yapçak bir şey yok
Kart limitini yemez, en fazla bir eksi, bir artı görürsün 9 ay boyunca garanti de öyle. Diğerlerinde sanırım iade gelince göstermiyor, limit düzeliyor. Tek sıkıntı ekstre tarihine yakın mısınız? İlk ayı ödemek zorunda kalabilirsiniz.

kral sen 9 taksit çıkmazındaysan bunu al en azından parçalar güncel olur bir de bu monitörü al idare edersin ilerde upgradelersin anakart işlemci rami satıp
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
iade etsın bu arkadasın attıgı pc ve monıtoru 40kya 9 taksıt alsın

tabi ki daha iyi alternatifi alınabilirmiş halihazırda yorumlarda bir şekilde belirtilmiş. En azından peşin fiyatına 9 ay taksitten ötürü cebinde bir boşluk hissetmeyeceğini düşünüyorum. AAA oyunları yüksek ayarlarda oynamayacaksa, genel olarak cs lol tarzı şeyler oynuyorsa gelecekte başı ağrımaz sanırım (herhangi bir arıza olması haricinde). Çevre birimlerinde de (klavye,fare vs) olarakta spesifik bir kalite aramıyorsa, old school takılan biriyse zaten çokta düşünmeye gerek yok.

Arkadaşının imkanını ve beklentisini bilmediğim için eğer memnun olmayacağını düşünüyorsa, siparişte henüz oluşmadıysa iade etmeyi düşünebilir.

onun dışında hayırlı olsun güzel günlerde eskitsin
hocam şöyleki mouse klavye kulaklık değişicek monitör kalıcak suan valo oynucak zaten arkadaş iade düşünmüyor ha daha iyi sistem olur muydu evet

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,472
Üyeler
186,494
Son üye
karahan0
Geri