Trendyol hazır sistem aldım

Sana yemin ederim yıllardır pc işlerindeyim o markayı ilk defa duyuyorum xaser, inno, bunlar ney
Gece gece çatlayacağım gülmekten o kadar komik geliyor ki tepkilerin gördükçe ağlayasım geliyor gülmekten 🤣🤣🤣
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Düşünsene, 40kya sistem almışsın hadi DDR4 diyelim ama içinde 1x16 RAM var fıkra bu kadar

Gece gece çatlayacağım gülmekten o kadar komik geliyor ki tepkilerin gördükçe ağlayasım geliyor gülmekten 🤣🤣🤣

Düşünsene, 40kya sistem almışsın hadi DDR4 diyelim ama içinde 1x16 RAM var fıkra bu kadar
O ramı 2019 da almıştım ama benimki güzel markaydı 3200mhz cl16 kingston ddr4

40k ya monitör dahil taksitli bir sistem at alayım 9 taksit olucak sabah iptal edeyim

hemen hemen her bankaya peşin fiyatına taksitli. https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-7500f-rtx-5060-a620m-k-1tb-ssd-16gb-ram.html

bi de insanlara artistleniyorsunuz ya kabul edin arkadaşınızla dusmansiniz 🤣
monitör şey sanırım ben monitörle 40k ya aldım kankam sabah anlatamıyorusnuz

hemen hemen her bankaya peşin fiyatına taksitli. https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-7500f-rtx-5060-a620m-k-1tb-ssd-16gb-ram.html

bi de insanlara artistleniyorsunuz ya kabul edin arkadaşınızla dusmansiniz 🤣
9 taksitle aldım hangi bankaya 9 taksiti var acaba

monitör şey sanırım ben monitörle 40k ya aldım kankam sabah anlatamıyorusnuz

9 taksitle aldım hangi bankaya 9 taksiti var acaba
5 liraya da monitör alırsın 180hz

kral sen neden açtın konuyu merak ettim. Sen zaten bu kadar savunduğuna göre memnunsun. Boş yere polemik yaratılıyor sanki...

40k ya monitör dahil taksitli bir sistem at alayım 9 taksit olucak sabah iptal edeyim
kral sen 9 taksit çıkmazındaysan bunu al en azından parçalar güncel olur bir de bu monitörü al idare edersin ilerde upgradelersin anakart işlemci rami satıp

pardon paparaya da taksit yokmuş 🤣
anlamadım reis seni nası bi kafa ne alaka papara falan adama yardımcı olmamaya çalışıyo gibi bi halin var 40kya 9 taksit + monitör diyor 45k oluyor senin attığında taksit

pardon paparaya da taksit yokmuş 🤣
https://www.itopya.com/voksnowv2int...rcertx50608gb16gbddr5500gbnvmem2ssdoem_h31652
9 taksit 40k sistem böyle olur ama hala monitörle birlikte üstüne çıkıyor ki adam beli ki ekipman da almak zorunda oraya da bütçesi kalır kalmaz bilemiyorum

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,175,342
Üyeler
186,607
Son üye
0Beyza1
Geri