Switchler, kullandığı sensör varken DPI ne alaka? DPI yüksekse iyi mi oluyor mouse?Furylevell Z1, yüksek DPI değerine sahip,alınabilir.
? Şakadır inşFurylevell Z1, yüksek DPI değerine sahip,alınabilir.
A5 ultra vs bakabilirsinFurylevell z1 mouse paw3395 ve üreticisi arkadaş deli dehşet övüyor trendyol yorumları da fazlasıyla iyi ne diyorsunuz alınır mı ucuz geldi bana bi kutuda dongle bile var![]()
Genel Markalar Fevell Z1 26000Dpi 2.4GHz & BT Wireless Kablosuz Gaming Oyuncu Mouse (Siyah) - Fiyatı, Yorumları
Genel Markalar Fevell Z1 26000Dpi 2.4GHz & BT Wireless Kablosuz Gaming Oyuncu Mouse (Siyah) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Hocam yani şöyle diyeyim vxe R1 vartamam da ne alayım hocam superlight alamam maalesef
Evet bu modelde güzelmiş? Şakadır inş
A5 ultra vs bakabilirsin
İncelemesi de varmış yakın zamanda atılmış bir kanal tarafindanHocam yani şöyle diyeyim vxe R1 var
Attack shark var ama bazı modellerinde sıkıntılı olabiliyormuş orada pek fazla bilgim yok ama vxe serisi diyebilirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet bu modelde güzelmiş
O bütçelere yakın ATK A9 Plus var çıkabilirsenizde 2000'e MCHOSE A5 Ultra var.tamam da ne alayım hocam superlight alamam maalesef
beyaz mouseden fena halde sıkıldım siyahını bekleyeceğim? Şakadır inş
A5 ultra vs bakabilirsin
Sadece 3950 farkı var. Yanlış hatırlamıyorsam swtich de farklıydı a7de optik a5de mekanik.mchose a5 ultra alacaktım siyah bitti slayyylemek lazım galiba bana da
beyaz mouseden fena halde sıkıldım siyahını bekleyeceğim
a7 ultra da boyut farkı var mı yoksa sadece 3950 farkı mı var
kibarlık satın alasım yok açıkçası ama teşekkür ederimilk ciktigi zamanlar 1300 e almistim.
uzun suredir kullaniyorum ama son zamanlarda sorunlar yasiyorum;
arada mouse sapitiyor gibi oluyor neden anlamadim, saga sola cevirirken imlec takiliyor gibi oluyor yavas gidiyor (arada)
onun disinda cok iyi destek sagliyorlar baya kibarlar ayrica...
Ben kullandığım zamanlarda 13 gün altına düşmüyordu şarjı ve işim bilgisayar üzerinden olduğundan uzun saatler boyunca kullanmama rağmen bu değeri alıyordum.Ben şahsen kullandım ama şarjı çok uzun gitmiyor