dönmüyorlar :FMail .
öyle yaparsa senaryo yazmayı bırakır hocaO zaman aç ig / tiktok elimdeki senaryoyu ... ya iletmek istiyorum gün 1 gibisinden videolar çek
infulencer olurum o zamanöyle yaparsa senaryo yazmayı bırakır hoca![]()
sinopsisi attım zaten hem konuyu özetledim kısa hemde uzun bir sinopsis pdfi attım +pilot bölüm senaryosuDirek atarsan kimse okumaz kanka
Bunun yarışmaları falan olmuyor mu oraya gitsene kanka.infulencer olurum o zaman
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sinopsisi attım zaten hem konuyu özetledim kısa hemde uzun bir sinopsis pdfi attım +pilot bölüm senaryosu
yarışma ayağına milleti yiyorlar hem benim olduğum yerde yarışma yokBunun yarışmaları falan olmuyor mu oraya gitsene kanka.
tabiSenaryoyu burda paylaş
Valla ümitliyim senden güzel kardeşim senaryo erotik mi ? Bende de güzel senaryolar var istişare edebilirizyarışma ayağına milleti yiyorlar hem benim olduğum yerde yarışma yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
tabi
İÇ.EV-AKŞAM
ana karakterimiz fazla nasturmasyon yaptığı için ölür
EKRAN KARALIR
emmeli gömmeliValla ümitliyim senden güzel kardeşim senaryo erotik mi ? Bende de güzel senaryolar var istişare edebiliriz![]()
Bağlantı bulman gerek. Ulaşmak istediğin kişilerle bağlantısı olan kişilerle bağlantı kurmaya çalış.Elimdeki senaryoyu yapımcılara ulaştırmak istiyorum