Neler Yeni

Elimdeki bileşenlerin yanına ne almam gerekiyor?

umuttt56

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
umut avşar
Bütçe
20000

Danke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
337
İsim
Yunus
Bence sistem özelliklerin güzel fena değil güzel bir Monitör alabilirsin 5-7k çıvarına ram 16gb az ise ram takviyesi yapabilirsin ssd tavsiyesi yapabilirsin devir tasarruf devri

Lorx61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
849
İsim
Kadir

hardbroman

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
Mirhan Yalçın

umuttt56

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
umut avşar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence sistem özelliklerin güzel fena değil güzel bir Monitör alabilirsin 5-7k çıvarına ram 16gb az ise ram takviyesi yapabilirsin ssd tavsiyesi yapabilirsin devir tasarruf devri
güncel oyunları oynayabilirmiyim orta ayarda m2 ssd mevcut bende

Danke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
337
İsim
Yunus
güncel oyunları oynayabilirmiyim orta ayarda m2 ssd mevcut bende
Kralını oynarsın benim sistemde benzer çoğu oyunu en yüksek ayarda oynatırsın sorun olmaz daha sonralarda ekran kartı alabilirsin ama kasan ne durumda iyi mi güç kaynağın iyi mi çoğu şeyi devreye giriyor sistem iyi gibi sağlam bir monitor al bence klavyen mouse iyi değilse Gaming klavye mouse alırsın uzun bir süre iadere eder.

umuttt56

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
umut avşar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kralını oynarsın benim sistemde benzer çoğu oyunu en yüksek ayarda oynatırsın sorun olmaz daha sonralarda ekran kartı alabilirsin ama kasan ne durumda iyi mi güç kaynağın iyi mi çoğu şeyi devreye giriyor sistem iyi gibi sağlam bir monitor al bence klavyen mouse iyi değilse Gaming klavye mouse alırsın uzun bir süre iadere eder.

temiz hepsi ya çok kullanılmadı kardeşime almıştım geçen sene şimdi değiştirdi o bu boşa cıktı ben kullanayım eksik bişey varsa tamamlıyayım dedim hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://www.itopya.com/aoc-34-cu34g...hdr400-usb-32-type-c-1500r-curved-wqhd_u26046 şu tarz bi monitör düşünüyorum ,

Danke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
337
İsim
Yunus
temiz hepsi ya çok kullanılmadı kardeşime almıştım geçen sene şimdi değiştirdi o bu boşa cıktı ben kullanayım eksik bişey varsa tamamlıyayım dedim hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://www.itopya.com/aoc-34-cu34g...hdr400-usb-32-type-c-1500r-curved-wqhd_u26046 şu tarz bi monitör düşünüyorum ,
Ayrıca bi konu açıp Monitor tavsiyesi alabilsin bütçeni şey yapma 5 bin ile 8 bin arası senin işini görür

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,083,417
Üyeler
172,233
Son üye
necroware7