Yeni bir pc topladım AAA oyunlar için monitör alınca kurucam fakat aldığım ssd nin hızı beni biraz düşündürüyor birkaç ay idare edip sonra hızlı bir ssd almayı düşünüyorum. 2 slot var sizce monitörle alma aciliyeti varmı yoksa idare eder mi
ayrı mı alıcaksın bu ssd yi ? Harici alıcaksan daha iyi bir şey buluruz. Sistem içindeyse idare etmeye yeter önemli değil.Yeni bir pc topladım AAA oyunlar için monitör alınca kurucam fakat aldığım ssd nin hızı beni biraz düşündürüyor birkaç ay idare edip sonra hızlı bir ssd almayı düşünüyorum. 2 slot var sizce monitörle alma aciliyeti varmı yoksa idare eder mi
Hazır sistemdeki ssd buayrı mı alıcaksın bu ssd yi ? Harici alıcaksan daha iyi bir şey buluruz. Sistem içindeyse idare etmeye yeter önemli değil.
5000/3200 diye biliyorum fabrika verisi, yanlış yazmışlarYeni bir pc topladım AAA oyunlar için monitör alınca kurucam fakat aldığım ssd nin hızı beni biraz düşündürüyor birkaç ay idare edip sonra hızlı bir ssd almayı düşünüyorum. 2 slot var sizce monitörle alma aciliyeti varmı yoksa idare eder mi
Hazır sistemdeki ssd bu
arkadaşın dediği gibiyse değişime gerek yok kötü değil götürür.5000/3200 diye biliyorum fabrika verisi, yanlış yazmışlar
5000/3200 diye biliyorum fabrika verisi, yanlış yazmışlar
500gbmış sizin aldığınız pardon 1 tb sandım