OdinSonThoR
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 5,333
Fırıncı küreği gibi elim var mouse alacağım nasıl bir mouse almalıyım maksimum bütçe 350 tl
Boy:20
En:11
gidip mağazlardan bakman senin için daha iyi olacaktırFırıncı küreği gibi elim var mouse alacağım nasıl bir mouse almalıyım maksimum bütçe 350 TL
hulk kadar sinirli olabiliyorumhulk musun maşallah jkdfkjsdfkj
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
gidip mağazlardan bakman senin için daha iyi olacaktır
Fırıncı küreği gibi elim var mouse alacağım nasıl bir mouse almalıyım maksimum bütçe 350 TL
Ne yaptın dhdhzhhdhzhzb almiyorlar içerihulk kadar sinirli olabiliyorumitopya beni sevmiyor almıyorlar içeri
mouse deniyordum mouse denerken tıklarsın demi basış hissi için tıkladım müzik atlama tuşuymuş müzik atladı adamlar dışarı çıkın dedi bende üzülerek çıktımNe yaptın dhdhzhhdhzhzb almiyorlar içeri
teşekkürler güzele benziyor sevdiğim tip![]()
Logitech G403 HERO RGB Kablolu Siyah Gaming Mouse
Konfor için tasarlanan G403, ekstra kontrol için kauçuk kavrama yerlerine sahiptir.www.gaming.gen.tr
mouse deniyordum mouse denerken tıklarsın demi basış hissi için tıkladım müzik atlama tuşuymuş müzik atladı adamlar dışarı çıkın dedi bende üzülerek çıktım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
teşekkürler güzele benziyor sevdiğim tip
Fırıncı küreği gibi elim var mouse alacağım nasıl bir mouse almalıyım maksimum bütçe 350 TL
teşekkürler rival 300s düşünüyordum çünkü arkadaşımda var uzun süre deneyimledim ama biraz avuç içimi ağrıttı o avuç içine gelen yer biraz yüksek gibi olmuş
Steelseries Rival 3 RGB Gaming Mouse | ITOPYA
Steelseries Rival 3 RGB Gaming Mouse En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile SSM62513 ITOPYA'da.www.itopya.com
ikiside güzel bakıyom300S ya da G403