Neler Yeni

Elinde LGA771 Xeon Microcode Olan Var Mı

bahtsızkarakter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
945
İsim
Alperen Yılmaz
xeon (örnek e5440 için) microcode arıyorum elinde olan var mı

Aykut D.

80+ Gold

bahtsızkarakter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
945
İsim
Alperen Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İsmail tpc kanalinda anakartlarangore hazır bioslar var kendin modlama ile uğraşıyorsan tam nasıl bulunur bilemiyorum .
İsmailtpcyi yakından takip ediyorum ama microcode bulamadım ve ben hazır değil kendim yapmak istiyorum

Aykut D.

80+ Gold
İsmailtpcyi yakından takip ediyorum ama microcode bulamadım ve ben hazır değil kendim yapmak istiyorum
Modlama işi ile kendi özel biosumu yapmadım . Anladığım kadarıyla üreticilerin bioslarina eklediği nvme ssd işlemci modellerinin micro kodlari bulunuyor. Demek istediğim her bileşenin mikrokod paketi var . Yapılabilir mi bilemiyorum ama başka lga771 biosundan mikrokodu kopyalayabilirsiniz diye düşünüyorum. Elinizde eprom yazıcı var ise deneme yanılma yapabilirsiniz .

bahtsızkarakter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
945
İsim
Alperen Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Modlama işi ile kendi özel biosumu yapmadım . Anladığım kadarıyla üreticilerin bioslarina eklediği nvme ssd işlemci modellerinin micro kodlari bulunuyor. Demek istediğim her bileşenin mikrokod paketi var . Yapılabilir mi bilemiyorum ama başka lga771 biosundan mikrokodu kopyalayabilirsiniz diye düşünüyorum. Elinizde eprom yazıcı var ise deneme yanılma yapabilirsiniz .
Eyw hocam nvme dosyası elimde var sadece xeon arıyorum yardımınız için teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,087,771
Üyeler
172,902
Son üye
lime_a
Top Bottom