bahtsızkarakter
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,720
xeon (örnek e5440 için) microcode arıyorum elinde olan var mı
İsmail tpc kanalinda anakartlarangore hazır bioslar var kendin modlama ile uğraşıyorsan tam nasıl bulunur bilemiyorum .xeon (örnek e5440 için) microcode arıyorum elinde olan var mı
İsmailtpcyi yakından takip ediyorum ama microcode bulamadım ve ben hazır değil kendim yapmak istiyorumİsmail tpc kanalinda anakartlarangore hazır bioslar var kendin modlama ile uğraşıyorsan tam nasıl bulunur bilemiyorum .
Modlama işi ile kendi özel biosumu yapmadım . Anladığım kadarıyla üreticilerin bioslarina eklediği nvme ssd işlemci modellerinin micro kodlari bulunuyor. Demek istediğim her bileşenin mikrokod paketi var . Yapılabilir mi bilemiyorum ama başka lga771 biosundan mikrokodu kopyalayabilirsiniz diye düşünüyorum. Elinizde eprom yazıcı var ise deneme yanılma yapabilirsiniz .İsmailtpcyi yakından takip ediyorum ama microcode bulamadım ve ben hazır değil kendim yapmak istiyorum
Eyw hocam nvme dosyası elimde var sadece xeon arıyorum yardımınız için teşekkür ederimModlama işi ile kendi özel biosumu yapmadım . Anladığım kadarıyla üreticilerin bioslarina eklediği nvme ssd işlemci modellerinin micro kodlari bulunuyor. Demek istediğim her bileşenin mikrokod paketi var . Yapılabilir mi bilemiyorum ama başka lga771 biosundan mikrokodu kopyalayabilirsiniz diye düşünüyorum. Elinizde eprom yazıcı var ise deneme yanılma yapabilirsiniz .