Neler Yeni

Öneri Ellerim çok soğuk oyun oynayamıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Ebubekir Bayraktat
Hem odanın ısınamamasından hemde zayıf ve kansız olduğumdan, oyun oynarken ellerim buz gibi oluyor, fareyi tuttuğumu hissedemiyorum. Kış aylarında hep böyle oluyor. Isıtma olsun eldiven olsun tavsiye edebileceğeniz bişey varmı?

Kerem Işık

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bilgisayarım cam kenarında olduğu için aynı sorun bende de vardı sağ elim yani mouse tuttuğum elim üşüyordu cama yakın diye(kış aylarında) eldiven falan giyiyordum petek isterse 50 de yansın fayda etmiyodu :)

roln

80+
Hem odanın ısınamamasından hemde zayıf ve kansız olduğumdan, oyun oynarken ellerim buz gibi oluyor, fareyi tuttuğumu hissedemiyorum. Kış aylarında hep böyle oluyor. Isıtma olsun eldiven olsun tavsiye edebileceğeniz bişey varmı?
Aynı şeyi yaşıyorum kollarım o kadar ince değil ama kansızlık bendede var ayaklarım donuyordu her zaman 3 adet çorap giyince düzeliyor ellere hala çare bulamadım :(

Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Ebubekir Bayraktat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bilgisayarım cam kenarında olduğu için aynı sorun bende de vardı sağ elim yani mouse tuttuğum elim üşüyordu cama yakın diye(kış aylarında) eldiven falan giyiyordum petek isterse 50 de yansın fayda etmiyodu :)
Bende cam kenarındayım

roln

80+
Bir şey sorucam bu sadece oyun oynarken oluyor değil mi çünkü bende durum öyle genelde normal oturup bir şey izlediğimde olmuyor böyle bir durum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Ebubekir Bayraktat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir şey sorucam bu sadece oyun oynarken oluyor değil mi çünkü bende durum öyle genelde normal oturup bir şey izlediğimde olmuyor böyle bir durum.
Hocam pubg oynuyorum mesela 15 20 dk elim farede olduğundan bi zaman sonra elim buz

LvdR

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
Taha Yerlikaya
Benim sürekli buz gibi bilgisayar başında olmasam bile :/

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,909
Üyeler
163,903
Son üye
cagofedaisi
Top Bottom