Neler Yeni

Elraenn'in takımı Limon FC diskalifiye olabilir !

The Semih

80+ Gold
1716991301743.png

Olayı bilmeyen burak güngörün videosunu izlesin, Tuğkan abinin aylarca verdiği emeği HOLMES tarafından çarçur edildi, kendisini zaten oldum olası sevmiyodum, yayınlarda arkaplandan sesini dinlemem bile yetti karakterini anlamak, böyle bir şey yapmasına hiç şaşırmadım.

Son düzenleme:

Este

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Bekir Eren Keskin
Alıntıyı görüntüle

Olayı bilmeyen burak güngörün videosunu izlesin, Tuğkan abinin aylarca verdiği emeği HOLMES tarafından çarçur edildi, kendisini zaten oldum olası sevmiyodum, yayınlarda arkaplandan sesini dinlemem bile yetti karakterini anlamak, böyle bir şey yapmasına hiç şaşırmadım.
ne alaka knk :D

arifdgc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
291
İsim
Arif Dağcı
Alıntıyı görüntüle

aga özet geçecek var mı olayı

Critaes

80+ Bronze
ÖZET! - Olay Hlmes in latin kadınları baz alan story atmasıyla başlıyor ve bu bahsettiği kadınların rakip takımdaki oyuncuların eşi, sevgilisi vb. olduğunu söylediği bir story daha atıyor. Sonrasında önce maçı kazanırız sonra da susup göz kırpıyor ve ardından bununla alakalı birkaç story daha atıyor.

UTANDIK! Yine ülkemizi dünyaya güzelce tanıtma fırsatı varken yüzümüzü kızartıcak olaylara imza atıyoruz. Olayın ciddiyetini anlamak için bakış açınızı 180 derece çevirin ve ülkemizde böyle bir olayın bizim insanımıza yapıldığını varsayın ki mültecilerden buna aşinayız. Tamam belki yayıncıyı çok seviyorsunuz, yıllardır izlediğiniz için olayı görmezden geliyor olabilirsiniz ama bu davranış çok terbiyesizce.

Bu olayın sonucunda hem ligin yönetim kadrosu hem de limon fc ekibi nasıl bir yol izler bilmiyorum fakat 2. maça çıkarken hiç mi utanmayacaklar?

ahmetbirs

80+ Bronze
Bir limon atar gönülleri alır Eleran abim instaları atın sıradan

Aykut D.

80+ Gold
Holmes, yabancı takımın karılarına ( Eşlerine ) yavşamış aga olay bu, yurtdışında türkler abaza zaten felan demişler adımız çıktı yani gene.
Bu holmes durmuyor ya limon muhabbetinide o çıkarmıştı ne diyeyim umarım sorun çıkmaz .

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,187
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun
Savunacak yanımız olmasını o kadar isterdim ki. Adamlar hangi yaptırımı verseler haklılar..

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Peki bunun takımda işi ne?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,809
Üyeler
161,346