sevilecek hiç bir yanı yok şunun
çok komik bi adamdı severdim neden böyle bişey yaptı anlamış değilim
ben sadece kendisini elraen oynarkenki yayınlarından biliyorum iyi biri gibi duruyorduda pek iyide değilmiş galibasevilecek hiç bir yanı yok şunun
Tuğkan abi story attı holmesu çıkarmışlar limon tayfadan.Niye burak güngöün videosunnu izleyip yanlış bilgi veriyorsun?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Storyler gerçek abi maalesef ama diğer iddialar yalan kendileri açıkladılar zaten.
Hocam olayın AI ile bir alakası yok. Direkt olarak Holmes'ün paylaştığı taciz boyutundaki olaylar sonucu büyümüş bir şey.İzlemedim ama aklıma ilk gelen; AI olma ihtimali nedir?
Ne maçı olduğunu da yazsaydınız ya cs2 felan mıAlıntıyı görüntüle
Olayı bilmeyen burak güngörün videosunu izlesin, Tuğkan abinin aylarca verdiği emeği HOLMES tarafından çarçur edildi, kendisini zaten oldum olası sevmiyodum, yayınlarda arkaplandan sesini dinlemem bile yetti karakterini anlamak, böyle bir şey yapmasına hiç şaşırmadım.
Ne maçı olduğunu da yazsaydınız ya cs2 felan mı
çok normalmiş gibi anlatmışsın yapma hocam. Arkadaş arası gırgır küfür vs kastetmiyorum onlar normal ama böyle ortamda benim eşime dostuma sulanıp story atıcak şakaymış gibi bende gülecem, ikiye bölerim onu. Biraz empati yapın. Karşı tarafta olsan napardın ?Kendi fikrim: Birçok insanın (sözüm meclisten dışarı) arkadaş arasında yaptığı pis muhabbeti boşluğuna gelip story attı. Zaten cezalandırıldı da yok hapse atalım falan yazanlar var. Bi de yeni türeyen bu adam benden de n*de istemişti diyen kızlar var. Sevdiğim biriydi üzüldüm açıkcası