Neler Yeni

Elraenn'in takımı Limon FC diskalifiye olabilir !

grasdiyas

80+ Silver

çok komik bi adamdı severdim neden böyle bişey yaptı anlamış değilim

grasdiyas

80+ Silver

The Semih

80+ Gold
Niye burak güngöün videosunnu izleyip yanlış bilgi veriyorsun?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Storyler gerçek abi maalesef ama diğer iddialar yalan kendileri açıkladılar zaten.
Tuğkan abi story attı holmesu çıkarmışlar limon tayfadan.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben çocuk çok şımarıktı zaten, ben yıllar önce tuğkan abinin yanında ne işi var demiştim bu holmesun çünkü tuğkan abinin 2018 anılarına göre bu tarz arkadaşları hayatından çıkarmış hep öyle diyodu.

Son düzenleme:

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,457
İsim
Oğuz

Golf 4 R32

80+ Silver
Alıntıyı görüntüle

Olayı bilmeyen burak güngörün videosunu izlesin, Tuğkan abinin aylarca verdiği emeği HOLMES tarafından çarçur edildi, kendisini zaten oldum olası sevmiyodum, yayınlarda arkaplandan sesini dinlemem bile yetti karakterini anlamak, böyle bir şey yapmasına hiç şaşırmadım.
Ne maçı olduğunu da yazsaydınız ya cs2 felan mı

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,989
İsim
Oğuz Oğuz

ConquerorXIV

80+ Gold
dramacılara primcilere ekmek çıktı 2 ay konusu döner bunların artık

BabaVoss7

80+ Silver
Futbolla zerre ilgi alakam yok maçıda izlemedim. Holmes u hiç sevmemişimdir zaten şahsen. Bugün sebebini anlamış oldum. tuğkan babuşta çok çok takılmasada bi alakası vardı sonuç olarak. Umarım o da gider artık yaptığı izahı olan mantıklı bişey değil bence. Olay olmasa bile saçma bi hikaye yani. Tuğkan reise yazık

gsarif

80+
Sosyal medya olmasa kendisine 1 süpürge bile emanet edilinmeyecek adamın ünlü olmasına bir diğer örnek

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,510
İsim
Mehmet Aslan
Kendi fikrim: Birçok insanın (sözüm meclisten dışarı) arkadaş arasında yaptığı pis muhabbeti boşluğuna gelip story attı. Zaten cezalandırıldı da yok hapse atalım falan yazanlar var. Bi de yeni türeyen bu adam benden de n*de istemişti diyen kızlar var. Sevdiğim biriydi üzüldüm açıkcası
çok normalmiş gibi anlatmışsın yapma hocam. Arkadaş arası gırgır küfür vs kastetmiyorum onlar normal ama böyle ortamda benim eşime dostuma sulanıp story atıcak şakaymış gibi bende gülecem, ikiye bölerim onu. Biraz empati yapın. Karşı tarafta olsan napardın ?

un4saken

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Ozzy
holmes'un yaptığı çocukluk. diskalifiye gibi bir durum yok Tuğkan hikayesinde anlattı durumu. Aslında çok da büyütülecek bir durum da yok yani ama holmes bu işte. Ekipteki en falso yaratabilecek iki kişiden biri zaten tanıyan herkes biliyordur. Çok fazla üstelemeye gerek yok biz drama çıkarıyoruz, konuşulmasa kapanır gider kimsenin taktığı yok organizasyonda. Ama Tuğkan nasıl bir cephe alır sonrasında bilemeyiz.

• Hahaha
Reaksiyonlar: bwNN
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,887
Üyeler
160,897
Son üye
diger_yusuf
Top Bottom