Elraenn'in takımı Limon FC diskalifiye olabilir !

biri Allaha kitaba söver biri milletin karısına kızına sarkar bakalım daha neler olacak:kappa:

Elraenn Instagram storysinde Holmes'in Limon FC ile yollarını ayırdığını duyurdu.

İzlemedim ama aklıma ilk gelen; AI olma ihtimali nedir?

nasıl afganlar bizim kızları videoya çekip sosyal medyaya atıyosa bu holmeste aynısını yapıyor ama kızları göstermiyor tabii.
bide utanmadan diyo önce karşı rakibi yenecez sonra sevgililerini falan filan anladınız

Son düzenleme:
1717000204566.png

analı oğlu

Alıntıyı görüntüle

Olayı bilmeyen burak güngörün videosunu izlesin, Tuğkan abinin aylarca verdiği emeği HOLMES tarafından çarçur edildi, kendisini zaten oldum olası sevmiyodum, yayınlarda arkaplandan sesini dinlemem bile yetti karakterini anlamak, böyle bir şey yapmasına hiç şaşırmadım.
iğrenç bir hareket tiksindim. Direk o hikayeyi attığı anda gruptan atmalıydılar. Üstüne ekipte tutmaya devam ederlerse çifte skandal. Kendimizi rezil etmeyi o kadar iyi başarıyoruz ki şaka gibi sinirim bozuldu. Bütün organizasyona rezil etti bizi Dızo.

Alıntıyı görüntüle

Olayı bilmeyen burak güngörün videosunu izlesin, Tuğkan abinin aylarca verdiği emeği HOLMES tarafından çarçur edildi, kendisini zaten oldum olası sevmiyodum, yayınlarda arkaplandan sesini dinlemem bile yetti karakterini anlamak, böyle bir şey yapmasına hiç şaşırmadım.
Klasik elre**n aynı zihniyet zaten şaşırmadım ülkeyi rezil ettirmiş çomarı h*lmes

Alıntıyı görüntüle

Niye burak güngöün videosunnu izleyip yanlış bilgi veriyorsun?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İzlemedim ama aklıma ilk gelen; AI olma ihtimali nedir?
Storyler gerçek abi maalesef ama diğer iddialar yalan kendileri açıkladılar zaten.

Kendi fikrim: Birçok insanın (sözüm meclisten dışarı) arkadaş arasında yaptığı pis muhabbeti boşluğuna gelip story attı. Zaten cezalandırıldı da yok hapse atalım falan yazanlar var. Bi de yeni türeyen bu adam benden de n*de istemişti diyen kızlar var. Sevdiğim biriydi üzüldüm açıkcası

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,031
Üyeler
186,000
Son üye
Hanuslu
Geri