Neler Yeni

Elraenn'in takımı Limon FC diskalifiye olabilir !

Ö.F.Ö

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,422
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe Spor Kulübü
biri Allaha kitaba söver biri milletin karısına kızına sarkar bakalım daha neler olacak:kappa:

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,647
İsim
Lokman Doğan
nasıl afganlar bizim kızları videoya çekip sosyal medyaya atıyosa bu holmeste aynısını yapıyor ama kızları göstermiyor tabii.
bide utanmadan diyo önce karşı rakibi yenecez sonra sevgililerini falan filan anladınız

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,510
İsim
Mehmet Aslan
Son düzenleme:

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,647
İsim
Lokman Doğan
1717000204566.png

analı oğlu

Rulep

80+ Gold
holmesin halinden pique anlar diskalifiye olacaklarını sanmıyorum

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,510
İsim
Mehmet Aslan
Alıntıyı görüntüle

Olayı bilmeyen burak güngörün videosunu izlesin, Tuğkan abinin aylarca verdiği emeği HOLMES tarafından çarçur edildi, kendisini zaten oldum olası sevmiyodum, yayınlarda arkaplandan sesini dinlemem bile yetti karakterini anlamak, böyle bir şey yapmasına hiç şaşırmadım.
iğrenç bir hareket tiksindim. Direk o hikayeyi attığı anda gruptan atmalıydılar. Üstüne ekipte tutmaya devam ederlerse çifte skandal. Kendimizi rezil etmeyi o kadar iyi başarıyoruz ki şaka gibi sinirim bozuldu. Bütün organizasyona rezil etti bizi Dızo.

Reav

80+ Silver
Alıntıyı görüntüle

Olayı bilmeyen burak güngörün videosunu izlesin, Tuğkan abinin aylarca verdiği emeği HOLMES tarafından çarçur edildi, kendisini zaten oldum olası sevmiyodum, yayınlarda arkaplandan sesini dinlemem bile yetti karakterini anlamak, böyle bir şey yapmasına hiç şaşırmadım.
Klasik elre**n aynı zihniyet zaten şaşırmadım ülkeyi rezil ettirmiş çomarı h*lmes

Talha Özer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
290
İsim
Talha Özer
Alıntıyı görüntüle

Niye burak güngöün videosunnu izleyip yanlış bilgi veriyorsun?
Mesaj otomatik birleştirildi:

İzlemedim ama aklıma ilk gelen; AI olma ihtimali nedir?
Storyler gerçek abi maalesef ama diğer iddialar yalan kendileri açıkladılar zaten.

Talha Özer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
290
İsim
Talha Özer
Kendi fikrim: Birçok insanın (sözüm meclisten dışarı) arkadaş arasında yaptığı pis muhabbeti boşluğuna gelip story attı. Zaten cezalandırıldı da yok hapse atalım falan yazanlar var. Bi de yeni türeyen bu adam benden de n*de istemişti diyen kızlar var. Sevdiğim biriydi üzüldüm açıkcası

Top Bottom