Holmes Limon FC den ayrıldı ve kendisi de açıklama yaptı bunun hakkında hatalıyım bunun bir açıklaması olamaz gibisinden ama iş işten geçti keşke AI olsaydı...İzlemedim ama aklıma ilk gelen; AI olma ihtimali nedir?
Ai değil abi story 24 saat hesapta kalmış.İzlemedim ama aklıma ilk gelen; AI olma ihtimali nedir?
iğrenç bir hareket tiksindim. Direk o hikayeyi attığı anda gruptan atmalıydılar. Üstüne ekipte tutmaya devam ederlerse çifte skandal. Kendimizi rezil etmeyi o kadar iyi başarıyoruz ki şaka gibi sinirim bozuldu. Bütün organizasyona rezil etti bizi Dızo.Alıntıyı görüntüle
Olayı bilmeyen burak güngörün videosunu izlesin, Tuğkan abinin aylarca verdiği emeği HOLMES tarafından çarçur edildi, kendisini zaten oldum olası sevmiyodum, yayınlarda arkaplandan sesini dinlemem bile yetti karakterini anlamak, böyle bir şey yapmasına hiç şaşırmadım.
Klasik elre**n aynı zihniyet zaten şaşırmadım ülkeyi rezil ettirmiş çomarı h*lmesAlıntıyı görüntüle
Olayı bilmeyen burak güngörün videosunu izlesin, Tuğkan abinin aylarca verdiği emeği HOLMES tarafından çarçur edildi, kendisini zaten oldum olası sevmiyodum, yayınlarda arkaplandan sesini dinlemem bile yetti karakterini anlamak, böyle bir şey yapmasına hiç şaşırmadım.
Niye burak güngöün videosunnu izleyip yanlış bilgi veriyorsun?Alıntıyı görüntüle
Storyler gerçek abi maalesef ama diğer iddialar yalan kendileri açıkladılar zaten.İzlemedim ama aklıma ilk gelen; AI olma ihtimali nedir?
Değil maalesef. Özür videosu dahi yayınladılar.İzlemedim ama aklıma ilk gelen; AI olma ihtimali nedir?