Neler Yeni

Emekli Maaşı kartları internet alışverişinde kredi kartı amacıyla kullanılır mı?

Nizâm

80+
Evet arkadaşlar başlıkta belirttiğim soruda bilgisi olan varsa cevaplayabilir mi ?

Teşekkürler.

Berat Özdemir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
548
İsim
Berat Özdemir
Discord
RevelioLivento#9596
Banka kartı gibi alışveriş yapılabileceğini düşünüyorum fakat kredi kartından kastın nedir? Eksi bakiyeye girmek mi yoksa taksit ile satın alabilmek mi?

Nizâm

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Banka kartı gibi alışveriş yapılabileceğini düşünüyorum fakat kredi kartından kastın nedir? Eksi bakiyeye girmek mi yoksa taksit ile satın alabilmek mi?
Nakit tek seferlik alışveriş yapabilmek hocam. Almam gereken bir ürün var ve maalesef alacağım site de Banka Kartı seçeneği yok. Elimdeki banka kartı ile denedim olmuyor.

Muti

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Onur Muti
İlgilendiği Kategoriler
Mobil Bilgisayarlar, Apu sistemler, birazcık da gamepedler
Instagram
İg: @0nnurrr
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199119862888/
Discord
Muti#0817
Eğer kartın arkasında cvc nosu yazıyor ise alışveriş yapabilirsin

Berat Özdemir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
548
İsim
Berat Özdemir
Discord
RevelioLivento#9596
Biraz araştırma yaptığımda bu hangi bankayı ve hangi kartını kullandığınıza göre değişen bir durum olduğunu gördüm. Mümkünse hangi bankanın kartı olduğunu yazabilir misiniz veya kendiniz bankanın resmi sitesinden neler yapılabileceğine bakabilirsiniz.

Nizâm

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Biraz araştırma yaptığımda bu hangi bankayı ve hangi kartını kullandığınıza göre değişen bir durum olduğunu gördüm. Mümkünse hangi bankanın kartı olduğunu yazabilir misiniz veya kendiniz bankanın resmi sitesinden neler yapılabileceğine bakabilirsiniz.
Halk Bankası hocam. Kart oradan.

Muti

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Onur Muti
İlgilendiği Kategoriler
Mobil Bilgisayarlar, Apu sistemler, birazcık da gamepedler
Instagram
İg: @0nnurrr
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199119862888/
Discord
Muti#0817
Tamam bu detaya bir bakayım. Başka söyleyecek bir şeyi olan var mı ?
Başka da eğer uygulaması varsa internet alışverişine açabilirsin uygulama üzerinden başka da bilmiyorum

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10

Berat Özdemir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
548
İsim
Berat Özdemir
Discord
RevelioLivento#9596
Alışveriş yapmak istediğiniz siteye göre değişebilecek bir durum. Bazı siteler de ön ödemeli(İninal, Papara) tarzı kartlar kabul edilmezken aslında aynı mantıkta çalışan banka kartları kabul ediliyor. Bazı sitelerde ise yalnızca kredi kartı kabul ediyor, banka kartı geçerli olmuyor. Alışveriş yapmak istediğin sitenin kullandığı sistem bunu etkiliyor, kart alışveriş yapabiliyor olsa bile site banka kartına izin vermeyebilir.

Top Bottom