RAM'iniz 16 GB olduğundan olabilir mi? Yani, en fazla %50'si verilebiliyorsa bu programda, video sahibi 32 GB RAM kullanıyordur, ondan 16 verebiliyor olabilir.Arkadaşlar max. 8 GB seçebiliyorum fakat bazıları 16 seçebiliyor. Bunu nasıl arttırırım ? Alıntıyı görüntüle
Oradaki verdiğim değer tabii ki etkiliyor hocamKardeşim çin sürümünü kullaniyolar gameloobun hem takılma orda verdiğin sayının oyun içinde hiçbir önemi yok otomatik de geç
Öyle bir bilgi duymamıştım yarısını kullandığına dair, ama eğer öylese yapacak bir şey yokRAM'iniz 16 GB olduğundan olabilir mi? Yani, en fazla %50'si verilebiliyorsa bu programda, video sahibi 32 GB RAM kullanıyordur, ondan 16 verebiliyor olabilir.
Kayıt defterinden güncelledim 16 GB yazdım ama 900 GB ram alıyor şuanRAM'iniz 16 GB olduğundan olabilir mi? Yani, en fazla %50'si verilebiliyorsa bu programda, video sahibi 32 GB RAM kullanıyordur, ondan 16 verebiliyor olabilir.
İstersen aç MSI afterburnerdan test et Rami 2 GB ver bide 8 ver hicbi farkı yok sezonluk bin maç atardım zamanında asinayim gamelobaOradaki verdiğim değer tabii ki etkiliyor hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Öyle bir bilgi duymamıştım yarısını kullandığına dair, ama eğer öylese yapacak bir şey yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kayıt defterinden güncelledim 16 GB yazdım ama 900 GB ram alıyor şuan![]()
hocam oyunun değil emülatörün sınırı o, illa pubgde geçerli değil yani.İstersen aç MSI afterburnerdan test et Rami 2 GB ver bide 8 ver hicbi farkı yok sezonluk bin maç atardım zamanında asinayim gameloba