Yardım Emülatörde muhakak oynaması gereken oyunlar nelerdir

asawer

80+
Reaksiyon skoru
122
Yakın zamanda bir gamepad alacağım.
(Fantech EOS Pro II S)
Konsolum olmadığı için PC üzerinden emülatör ile konsol oyunları oynamak istiyorum. Ağırlıklı olarak Switch ve PS3 oyunları var kafamda fakat sizden de muhakak oynamalısın dediğin oyun önerilerine açığım.
Oynamayı düşündüğüm birkaç oyun:

Zelda Breath of the Wild
Super Mario Odyssey.
God of War ( eski)
Uncharted 2

Konudan bağımsız ama Fantech EOS Pro II S yerine Gamesir Super Nova, ATK Battle Axe Pro veya BEITONG Kunpeng 20 öneririm daha iyi cihazlar.

Konudan bağımsız ama Fantech EOS Pro II S yerine Gamesir Super Nova, ATK Battle Axe Pro veya BEITONG Kunpeng 20 öneririm daha iyi cihazlar.
peki bunların arasından sizin favoriniz ne atk battle axe pro düşünüyorum biri bu bahsettiğim modeli önerdi diye buna geçtik fantech-helios-ii-1k-wireless-mouse kullanıyorum ondan da baya menunum diye bu markadan devam etmek istedim

peki bunların arasından sizin favoriniz ne atk battle axe pro düşünüyorum biri bu bahsettiğim modeli önerdi diye buna geçtik fantech-helios-ii-1k-wireless-mouse kullanıyorum ondan da baya menunum diye bu markadan devam etmek istedim
Kötü cihaz değil alınabilir dediğin cihaz da ama benim bu 2250-2500 TL bandında sıralamam aşağıda ki şekilde. Bu sırayla gidersen daha memnun kalırsın diye düşünüyorum.

1.Gamesir Super Nova
2.ATK Battle Axe Pro
3.BEITONG Kunpeng 20
4.Fantech EOS Pro II S
5.Gulikit KK3 Pro

ZELDA günümüzde nasıl oynarım bana rehber lazım güncel var mı? Yuzu emulatöre erişebiliyor muyuz dolaylı yoldan?

ZELDA günümüzde nasıl oynarım bana rehber lazım güncel var mı? Yuzu emulatöre erişebiliyor muyuz dolaylı yoldan?
bildiğim kadar erişile biliniyor swicth emülatörleri var türkçe rehberlerde muhakak bulursun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kötü cihaz değil alınabilir dediğin cihaz da ama benim bu 2250-2500 TL bandında sıralamam aşağıda ki şekilde. Bu sırayla gidersen daha memnun kalırsın diye düşünüyorum.

1.Gamesir Super Nova
2.ATK Battle Axe Pro
3.BEITONG Kunpeng 20
4.Fantech EOS Pro II S
5.Gulikit KK3 Pro
peki bu konuda neden böyle düşünüyorsun merak ettim biraz aydınlatırmısınız beni

Son düzenleme:
Araştırsan bir sürü kaynak bulursun çeşit çeşit emular var seç beğen oyna.

bildiğim kadar erişile biliniyor swicth emülatörleri var türkçe rehberlerde muhakak bulursun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

peki bu konuda neden böyle düşünüyorsun merak ettim biraz aydınlatırmısınız beni

Fantech EOS Pro II S ucuz bir kontrolcü, dışarıdan iyi görünse de bu bütçenin kalitesini vermiyor. İncelemeleri okursanız anlayabilirsiniz; yazılım desteği bile yok ve bu bütçede yazılım desteğinin olmaması çok büyük bir eksiklik. Daha detaylı merak ediyorsanız aşağıya incelemeyi bırakıyorum:

Crash Serisi,
Tekken Serisi
Snk vs capcom
Metal slug
Spyro
MediEvil Serisi

Hepsinin ps3 oyunu var mı bilmiyorum ama bu oyunları tavsiye ederim...

Geri