Neler Yeni

En Az 20TB HDD Önerisi

chatgpt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
ChatGPT
Bütçe
20.000
Merhaba arkadaşlar ben yakın gelecekte verilerimi koruyabileceğim bir depolama alanı alacağım ve konu hakkında hiçbir fikrim veya teknik bilgim yok. İleride geriye dönüpte bakmak isteyeceğim fotoğraflarım notlarım olursa bunları o depolama aracına doldurmak istiyorum. Sizlerden de ricam bana fikir veya ürün önermenizdir teşekkürler.

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,249
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
Merhaba arkadaşlar ben yakın gelecekte verilerimi koruyabileceğim bir depolama alanı alacağım ve konu hakkında hiçbir fikrim veya teknik bilgim yok. İleride geriye dönüpte bakmak isteyeceğim fotoğraflarım notlarım olursa bunları o depolama aracına doldurmak istiyorum. Sizlerden de ricam bana fikir veya ürün önermenizdir teşekkürler.
Hocam hard disk almayın cloud servisi kullanın hem verilerinize erişmeniz daha kolay olur hem hard diskler bozulabilen ürünler siz yedek almadığınız takdirde hard diskte sürekli tehlike altında olacak bu veriler 20tb boyut için amazon s3 kullanabilirsiniz

chatgpt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
ChatGPT
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam hard disk almayın cloud servisi kullanın hem verilerinize erişmeniz daha kolay olur hem hard diskler bozulabilen ürünler siz yedek almadığınız takdirde hard diskte sürekli tehlike altında olacak bu veriler 20tb boyut için amazon s3 kullanabilirsiniz
Amazon S3 nedir? araştırdım biraz ama anlamadım, biraz detay paylaşabilir misin?

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,249
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
Amazon S3 nedir? araştırdım biraz ama anlamadım, biraz detay paylaşabilir misin?
Amazon s3 bir cloud servisi kullandığınız gb kadar ücret ödüyorsunuz sizin gibi yüksek miktarlarda veri yedeklemek isteyen insanlar için ideal, fiyatları da uygun seçtiğiniz bir lokasyondan sunucuda depoluyorsunuz verilerinizi uygun fiyatlı sunuculardan seçip kullanabilirsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,711
Üyeler
162,048
Son üye
suzanyghz
Top Bottom