Bedava değil fitness yapcaksan 2 aylık 85 tl. En azından maltepe tesisi 85 tl. Diğerlerini bilmiyorum. Yüzme falan 160 galibaBir arkadaş ibb nin bedava spor salonları var diyordu istanbulda da değilim doğru mudur?
Yine uygun hocam 10 üzerinden kaç yani tutarı var mıBedava değil fitness yapcaksan 2 aylık 85 TL. En azından maltepe tesisi 85 TL. Diğerlerini bilmiyorum. Yüzme falan 160 galiba
İllaki kendini geliştirirsin. Hiçten iyidir. Sadexe dediğim gibi aletler öyle macfitteki gibi değil. Bir de istediğin zaman gidemiyorsun. Randevulu sistem var. 3 gün önceden randevu almak zorundasın yoksa doluyor. Bi tık da kalabalık oluyor.Yine uygun hocam 10 üzerinden kaç yani tutarı var mı
Hiç yoktan iyidir kafası hocam. Peki sporda doğru şekilde başlangıç için öneriniz olacak bir video var mı spora bbaşlamayı düşünüyorum daha çok kendi imkanlarımla.İllaki kendini geliştirirsin. Hiçten iyidir. Sadexe dediğim gibi aletler öyle macfitteki gibi değil. Bir de istediğin zaman gidemiyorsun. Randevulu sistem var. 3 gün önceden randevu almak zorundasın yoksa doluyor. Bi tık da kalabalık oluyor.
İşte bilmediğim için soruyorumEn iyisi maltepe sahildeki değilmiydi?
Kanka valla youtube da hocaların videolarını izleyebilirsinHiç yoktan iyidir kafası hocam. Peki sporda doğru şekilde başlangıç için öneriniz olacak bir video var mı spora bbaşlamayı düşünüyorum daha çok kendi imkanlarımla.