Neler Yeni

En Çok Cashback Aldığınız Uygulama

En Çok Geri Ödeme Aldığınız Uygulama Nedir?

• Oy kullanan toplam üye
    52

Prmy

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
Geri ödeme sistemini kullanarak en çok cashback aldığınız uygulama nedir? En çok hangi cashback özelliğini kullanıyorsunuz?

Ankette yaygın kullanıldığını düşündüğüm ve cashback bulunduran uygulamalara yer verdim. Bilmediğim, gözümden kaçan farklı bir uygulama varsa belirtebilirsiniz.

longinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Emrullah YAZICI
Bence nays. Ama Hepsiburada üzerinden bazı ürünlerde %10 link gelirden hepsipay geliyor mesela. 3500 TL lik hawk fab v4e hem linkgelir, hem nays hemde şirket faturası kestirerek 2500 e felan getirmiştim. 😂

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Prmy

Prmy

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cashback konusunda en cömert uygulama naystır aksini iddia eden etmesin sonrasında papara ve tosla gelir
Nays hesabı yeni açtım. Paparadan hali hazırda yemek, Spotify, YouTube, Steam alanlarında cashback için kullanıyorum. Nays'ı şimdilik özellikle İstanbulkart için kullanacağım. Papara'ya gelmesini istediğim eksik bi alandı bence.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bence nays. Ama Hepsiburada üzerinden bazı ürünlerde %10 link gelirden hepsipay geliyor mesela. 3500 TL lik hawk fab v4e hem linkgelir, hem nays hemde şirket faturası kestirerek 2500 e felan getirmiştim. 😂
Bahsettiğiniz link gelir olayı nedir hocam?

longinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Emrullah YAZICI
Nays hesabı yeni açtım. Paparadan hali hazırda yemek, Spotify, YouTube alanlarında cashback için kullanıyorum. Nays'ı şimdilik özellikle İstanbulkart için kullanacağım. Papara'ya gelmesini istediğim eksik bi alandı bence.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bahsettiğiniz link gelir olayı nedir hocam?
Mesela eşimin Hepsiburada hesabına bilgisayardan giriş yapıp bir ürün almak istediğimde ürünü listeme ekle seçeneğini seçip listenin bağlantısını kopyalayıp o bağlantıdan kendi hepsiburadada hesabımla sepete ekleyip sipariş veriyorum.

1 ay sonra eşimin hesabına o ürün için linkgelir kapsamında yüzde kaç komisyon oranı varsa o kadar hepsipay yüklüyor. Eşimin telefonundan listeye eklenen ürünün yüzde kaç linkgelir komisyonu verdiğini görebiliyorum. Bazı ürünlerde 2-5-7-10 şeklinde.

• Beğen

Prmy

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
Cashback konusunda en cömert uygulama naystır aksini iddia eden etmesin sonrasında papara ve tosla gelir
Listeyi incelediğimde Nays'ın epey olumlu yönleri var. Paparada olmayan veya daha fazla miktar olan şeyler. İstanbulkart zaten bahsettim. Onun dışında online alışveriş ve Steam konusunda da öndeymiş.

İşbankası hesabı açmanın uygulama için ne artısı olur? Açmalı mıyım sizce gerek var mı? Halkbankası hesabım var şuan.

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Listeyi incelediğimde Nays'ın epey olumlu yönleri var. Paparada olmayan veya daha fazla miktar olan şeyler. İstanbulkart zaten bahsettim. Onun dışında online alışveriş ve Steam konusunda da öndeymiş.

İşbankası hesabı açmanın uygulama için ne artısı olur? Açmalı mıyım sizce gerek var mı? Halkbankası hesabım var şuan.
Nays içinden iş bankası hesabı açarsanız 50 TL veriyor para gönderme gibi iş bankası hesabı gerektiren kısıtlamalar ortadan kalkıyor ibana para gönderip çekebiliyorsunuz ama kullanıcılar arası gönderim iş bankası hesabı istiyor bunun dışında artısı yok

• Beğen

Prmy

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
Nays içinden iş bankası hesabı açarsanız 50 TL veriyor para gönderme gibi iş bankası hesabı gerektiren kısıtlamalar ortadan kalkıyor ibana para gönderip çekebiliyorsunuz ama kullanıcılar arası gönderim iş bankası hesabı istiyor bunun dışında artısı yok
Cashback süreleri 31 Mart'ta yenileniyor yenilendikten sonra aynı kampanyalar yine devam eder mi Paparadaki gibi? Cashbackin aylık değil de 100TL toplam tutar şeklinde olması biraz kötü ama 3 ayda yenileniyorsa yine gayet iyi.

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Cashback süreleri 31 Mart'ta yenileniyor yenilendikten sonra aynı kampanyalar yine devam eder mi Paparadaki gibi? Cashbackin aylık değil de 100TL toplam tutar şeklinde olması biraz kötü ama 3 ayda yenileniyorsa yine gayet iyi.
Kampanaynın son günü 31 mart süresi uzatılır mı bilemiyorum cashback olayı dediğiniz gibi keşke paparadaki gibi olsaydı ama trendyol veya hepsiburada cashbacki gelince bi önemi kalmıyor her şekilde daha iyi

Son düzenleme:
  • Beğen

Neilq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
225
İsim
Nail
Geri ödeme sistemini kullanarak en çok cashback aldığınız uygulama nedir? En çok hangi cashback özelliğini kullanıyorsunuz?

Ankette yaygın kullanıldığını düşündüğüm ve cashback bulunduran uygulamalara yer verdim. Bilmediğim, gözümden kaçan farklı bir uygulama varsa belirtebilirsiniz.
3500 tl lik ürünü nays ile aldığımda 250 tl cashback veriyor :D tabi ki nays(üst sınır 250 tl)

• Muhteşem
Nays steam üzerinden alımlarda biraz yüzsüzlük yapıyor arkadaş 3 iş günü diyorlar 9 iş günü olmuş hala gelmemiş mesela ,kayıt açtırıyoruz zorla öyle alıyoruz ben istemeye utanıyorum ya o kısımda naystan 2 yıldız düşüyorum, kayıt açmazsanız 1 ayda gelir herhalde

• Beğen

Prmy

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
Nays steam üzerinden alımlarda biraz yüzsüzlük yapıyor arkadaş 3 iş günü diyorlar 9 iş günü olmuş hala gelmemiş mesela ,kayıt açtırıyoruz zorla öyle alıyoruz ben istemeye utanıyorum ya o kısımda naystan 2 yıldız düşüyorum, kayıt açmazsanız 1 ayda gelir herhalde
Hmm, evet. Paparaya kıyasla Steam konusunda daha yüksek oranlı ama süre işi biraz sıkıntılıymış.

Naysı 6 aydır felan kullanıyorum naysta toplam aldığım cashback 432,66TL (Steam-n11-hepsiburada- )
Bu 3 ay dönemi 31 Mart'ta bittikten sonra kampanya süreleri uzatılır mı hocam? Bundan önce de o şekilde mi oluyordu?

Top Bottom